SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapacağımız Birkaç Transfer Daha Var"

0
Güncellendi - 2018-06-26 20:34:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, geçen sezon ligi 43 puanla 10.sırada tamamladıklarını anımsatarak, "Bu sene hedeflerimizi biraz daha artırmak istiyoruz. Bu ne 10'un üzerinde, 43 puanın üzerinde bitirmeye çalışacağız. Transferlerimizi de ona göre yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, "Hocalar ve futbolcular için tatil güzel ama tatil uzadığı zaman biraz işe dönmek, çalışmak isteği oluyor. Zaten futbolculuk kariyerimde hiçbir zaman çok uzun tatil yapan bir kişiliğe sahip değildim. İki haftadan sonra hemen çalışmak istiyor insan. Bunu futbolcuya anlatamıyorsun. Güzel bir aydan fazla tatil oldu futbolcu arkadaşlarımız için" ifadelerini kullandı.

Bulut, geçe sezon takım olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "Güzel bir sezon geçirdik. Geçen sezon 10.sırada 43 puanda bitirdik. Hiç kimse bunu Evkur Yeni Malatyaspor takımından, futbolcularından beklemiyordu. Ama biz gerçekten iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. İyi yerde bitirdiğimizi düşünüyorum, elimizde olan mevcut kadroyla" diye konuştu.

Bu sene hedeflerini daha artırmak istediklerini ve buna göre transfer yaptıklarını dile getiren Bulut, şunları söyledi:

"Bu sene hedeflerimizi biraz daha artırmak istiyoruz. Bu ne 10'un üzerinde, 43 puanın üzerinde bitirmeye çalışacağız. Transferlerimizi de ona göre yapmaya çalışıyoruz. Şuan yaptığımız iki transfer var. Birisi Danijel Aleksic, birisi de Ahmet Ildiz. Biliyorsunuz o da imzaladı, genç bir arkadaşımız. Kasımpaşa'da U21 Milli Takımı'nda orta sahada oynayan bir arkadaşımız. Önümüzde yapacağımız birkaç transfer daha var. İstediğimiz hedefe ulaşmak istiyorsak, bu transferleri yapmamız gerekiyor. Onlarında benim isteğim en geç Topuk Yaylası kampına kadar bitmesini umut ediyorum. Çünkü orada tam kadro çalışıp, lige o şekilde hazırlanmak istiyoruz."

Bulut, 'transfer teklifi gelen futbolcular ile ilgili ne düşünüyorsunuz?' sorusuna, "Benim bildiğim basından öğrendiğim kadarıyla birkaç arkadaşımıza teklif var. Bunlardan biri Sadık biri Azubuike, Adem'in de birkaç teklif aldığını duydum. Ama resmi bize gelen şuana kadar bir şey yok. O yüzden ben bu futbolcularla sezona başlayacağım şeklinde ve burada olacakları şeklinde devam edeceğim. Resmi bir teklif gelir yönetimimiz, biz nasıl karar veririz önümüzdeki süreçte göreceğiz" cevabını verdi.

Bulut, 'Kaç transfer düşünüyorsunuz?' sorusuna ise "İki transfer yaptık. Birkaç futbolcu arkadaşımızla da yolumuzu ayıracağız gibi gözüküyor. Kolay iş değil. Sonuçta o kişilerinde sözleşmeleri var. Ayrılmak istemeyeceklerdir. Ona göre transfer komitesi oturup onların menajerleriyle bir çözüm bulacaklar. Onlarda futbol oynamak isteyeceklerdir. Sonuçta bazı arkadaşlarla o şekilde yolumuzu ayıracağız. Onların yerine istediğimiz, bize daha uyum sağlayabilecek transferleri gerçekleştireceğiz" şeklinde cevap verdi.

Bulut, bir gazetecinin, 'Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Adil Gevrek'in orta alan, forvet ve kanada oyuncu alacağız. Transferde kulüp başkanı Adil Gevrek ile sizin düşünceleriniz aynı mı?' sorusuna, "İki transfer yaptık. Zaten yönetimimizle, başkanla istişaremiz her zaman oluyor. Ama bizim istediğimiz birkaç futbolcu daha var. Ama başkanın söylediği üç sayısını biraz aşacak" cevabını verdi.

Takımın Fas asıllı forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in 2018 Rusya Dünya Kupası'ndaki performansını da değerlendiren Bulut, şunları söyledi:

"Boutaib iyi oynadı. İspanya karşısında attığı gol çok güzeldi. Keşke ikincisini de atmış olsaydı. Ondan önce oynadığı maçta 70 dakika oynadı, fena oynamadı. Ona da gelen teklifler olduğunu ben şahsen kendim biliyorum. Beni arayan menajerler oldu. Zaten sezon boyunca gerçekten iyi bir performans gösterdi bizde. 12 gol attı. Sadece 12 gol değil, takıma çok büyük katkı sağlıyor. Defans anlamında çok çalışkan bir arkadaşımız. Gelecek teklif varsa onu en iyi şekilde değerlendirip, ona göre yolumuza bakacağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız