SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapacağımız Hizmetler Daha da Hızlanacak"

0
Güncellendi - 2018-07-06 04:42:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den 5'inci kez milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, yeni dönem için TBMM'ye kaydını yaptırdı.

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu vurgulayan Çalık, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Milletvekilliği için kaydımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şimdi çok daha hızlı ve etkili bir yönetim sistemi ile Türkiye’yi daha da şahlandıracağız. Yeni dönemin milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını dilerim’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin daha kolaylaştırıcı olacağını vurgulayan Çalık, “Bürokratik oligarşinin ortadan kaldırıldığı, daha güvenli bir ortamda yatırımlarımızın da yapılabileceği bir Türkiye tasavvur ediyoruz. Malatya’mıza ve ülkemize bu sistem ile birlikte yapacağımız hizmetler daha da hızlanacaktır” dedi.

Meclis şeref holünde kurulan merkezde kaydını yaptırdıktan sonra Çalık, basın mensupları ve meclis çalışanlarına, Malatya’dan getirdiği yaş kayısıları ikram etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • cafer (5 yıl önce)
    Hani Parti Tüzü 3 dönemdi Öznur hanım niye 5 dönem oldu haberiniz varmı niye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (5 yıl önce)
    Aklını seveyim malatya . Sana bu bile çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Kayısının ıskartaya 20 kuruşa neden gittiğini şimdi anladım. Meclis’e hediye götürecekleri için vekiller fiyatı düşük tutmuşlar.::))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent bey kenan SOFUOĞLU Vekilimiz bir kuruş vekil maaşına el sürmeyeceğini açıkladı bizim vekillerde açıklasın bakam yıllardır yiyorlar adam vekil olur olmaz maaşını bağışlıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    hayırlı olsun başkanım...Rabbim yolunuzu açık etsin
    0
    0
    Yanıtla