SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yapacak Birşey Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1. grupta son sırada yeralan ve "averaj takımı" olan Malatyaspor'da teknik direktör Ergün Albayrak, Arsinspor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, futbolcuların ellerinden geleni yaptıklarını bildirdi ve "Başka yapacak birşey yok" diye konuştu.

Son 3 maçında İnegölspor ve Bayrampaşaspor takımlarına aynı sonuçla 6-0, Pazar günü de Arsinspor'a kendi sahasında 4-1 yenilen Malatyaspor'un teknik direktörü Albayrak, Arsin maçı sonrasında şunları söyledi:

"Her maçtan sonra böyle skorlarla özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarla böyle skorlarla ayrılmamız bizleri üzüyor. Ancak yaşanan şeyleri sizlerde iyi biliyorsunuz. Yani bu çocuklara kızmamak gerekiyor. Neticede ellerinden gelen her şeyleri yapmaya çalışıyorlar. En azından sahada futbol oynamaya çalışıyorlar. Futbol adına bir şeyler üretmeye çalışıyorlar. Bu noktada çocukları öpüyoruz. Başka yapacak bir şey yok.

Malatya futbol kamuoyu bu takımın hangi durumlarda olduğunu bilmesi gerekiyor. Yani şartları siz düzelteceksiniz ki, çocuklardan çok şey isteyebilesiniz, bunun karşılığını alabilesiniz. Ancak var olan şartlar altında bu sonuçlar çok normal. Bir tek sevindirici tarafı saha içerisinde futbol oynama arzusu içerisinde olan çocuklar var. Futbol adına saha içerisinde çok şey yapmaya çalışıyorlar. Başarılı oluyorlar, olamıyorlar. Ama niyetleri önemli. Bu onları gelecekte bir yerlere taşıyacaktır. Yoksa skor açısından puan açısından bizlerinde hoşuna gitmiyor. Ancak biz futbol ve Malatya futbolunu seviyoruz. Çocuklarda bu noktada Malatya futboluna bir şeyler katacaksa katabilecekse ne mutlu onlara.

Şu anda yönetim kurulu ile bizimde bir takım sıkıntılarımız var. Yönetim kurulunun alacağı kararları bizde bekliyoruz. Yani ayın 19’ unda genel kurul kararı aldıklarını söylemişlerdi. Ancak tarih netleşmiş değil. Onların atacağı adımlar bizler içinde önemli. Bizde istiyoruz. Her maçtan sonra böyle skorlarla sahadan ayrılmak bize de zarar veriyor. En azından oyunculardaki Malatyaspor'un adına yakışacak futbol içerisindeki olumsuz skorlar bizimde planlarımız içerisinde üzüyor. Yani şu Hatay maçına kadar süreç içerinde yönetim kurulunun alacağı karar bizi de bağlayacak. Çocuklarla da oturduk konuştuk. Oynama arzusu içerisindeler. Her ne kadar futbol oynasalar da alınan sonuçlar üzücü boyutta.

Bize esas sıkıntı veren boyutu, bu kulübün yaşadığı sıkıntıları herkes biliyor. Bu başladığımız süreç bu güne gelinen süreç arasında hiç ileriye doğru değil geriye doğru adım var. Yani çokta bir şey beklemiyorsunuz. Çok ekonomik ve sosyal destek olması ötesinde en azından saha içerisinde Malatyalı çocuklar var. Bu şehirde yetişmiş. En azından manevi açıdan destek olunursa diye düşünüyorum. Bu bile çok görülüyor. Üzülüyoruz ama yapılacak bir şey yok."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız