SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yapacak Daha Çok İş Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanlığı tarafından seçim çalışması kapsamında toplantı düzenlendi.

Çevreyolu altında bulunan bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun, Malatya Milletvekili İhsan Koca, partililer ve kalabalık bir topluluk katıldı. Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Bu dönem fitnenin, fesadın, entrikanın en çok ortada dolaştığı bir seçim arifesindeyiz. Millete derin güçler ile karşı koyanların anlatacağı bir şeyi olamaz. Biz icraatlarımızı anlatacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Halkımızın karşısına çıkıp işimizi anlatacağız. Çünkü anlatacak çok şeyimiz var. Onların ise karalamadan, küfürden, hakaretten başka neleri var ki?" dedi.

Milletvekili adayı Mücahit Fındıklı ise, "Bu seçimde stratejimiz belli hizmetlerimizi anlatacağız, icraatlarımızı anlatacağız. Dünyada nasıl saygın bir ülke olma yönünde aldığımız mesafeyi ve geçmişte ülke olarak yaşadığımız sıkıntıları hatırlatacağız. Sağlıkta, eğitimde, demokraside yaptıklarımızı anlatacağız. Milletimiz bizi yalnız bırakmayacaktır. Milletimiz karar verdi: Hedef 2023 olacaktır. Ak kadroların Malatya milletvekili listesini dillerine dolayanlara da bir çift sözümüz var. 1. sıradan 6.
Sıraya kadar herkes Recep Tayyip Erdoğan'dır. Malatya 12 Haziran'da 6 Tayyip Erdoğan meclise gidecektir" diye konuştu.

Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz de, "Eğer milletimiz yüksek teveccüh gösteriyorsa bilin ki alnı ak, yüreği ak, yüzü ak, partisi ak, davası ak kadroların disiplinli çalışmasındandır. Siz parti teşkilatımı yürekten kutluyorum. Bir insan aç yaşar ama onursuz yaşayamaz. Başbakanımız bireysel hak ve özgürlükler noktasında düşündükleri ve yaptıklarıyla insanımızın onurlu yaşamına verdiği değer ortadadır. Daha yapacak çok işimiz var. 12 Haziran'da daha güçlü olmamız için hepimizin canla başla çalışması lazım" dedi.

Milletvekili İhsan Koca birlik, beraberlik, destek mesajları vererek, "Bu dava büyük bir davadır. Sahiplenmemiz gerekir" dedi.

Milletvekili adayı Mustafa Şahin de, "Biz hizmet üreteceğiz, iş üreteceğiz, bu milletin birlik ve beraberliğini tesis edeceğiz. Birileri bu milleti yok sayacak, birileri değerlerine küfredecek. Birileri balyoz olup insan fişleyecek, nifak ekecek. Biz ise milletin kendisi olacağız, sesi olacağız, nefesi olacağız. Biz bu ülkede yaşayan her kesimin hizmetçisi olacağız. Bunun için meydanları felaket tellallarına bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayları Cemal Akın ile Şanal Tosun da birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız