SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapacaklarımı Anlatıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:12
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Avukat Ali Bakan, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Vali Şahin’e makamında nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyleyen AK Parti Malatya Avukat Ali Bakan, “30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimde AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olmam nedeniyle sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, ilin yetkili makamlarını da ziyaret ediyorum. İstişarelerde bulunuyoruz. Allah nasip eder, partimizin organları da olur verip başkan seçilmem halinde yapacaklarımı ziyaretlerde anlatıyorum” dedi.

Bu arada Diyanet Sen Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Ali Bakan, burada yaptığı açıklamada, kendisinin de imam hatip lisesi mezunu olduğunu hatırlatıp, “Biz yola çıkarken, bu camianın bütün problemlerinin çözümü noktasında ilkeli davranacağız. Allah nasip ederse ve partimiz aday gösterirse ve seçilirsek, şehrin maddi ihtiyaçlarının şanı sıra manevi ihtiyaçlarının karşılamak için çaba göstereceğiz. İlkeli davranıp öncü olacağız” diyerek, Malatya’da bölge imam hatip lisesi kurulmasının ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Bakan, bölge imam hatip, müftülük sitesi ve büyük bir merkez camiye ihtiyaç olduğuna da dikkat çekerek, “Bunların inşası konusunda gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Diyanet Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin ise belediye başkanlığı aday adaylarının sendikalarını ziyaret etmemesine sitem ederek, “Ali Bakan kardeşimiz, bizleri unutmayıp ziyaret ettiler. Teşekkür ederiz. Çıktığı yolda Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun” diyerek, Ali Bakan’ın gerek görevi gereği ve gerekse önceden bulunduğu görevleri gereği çalışkan birisi olarak bildiklerini, başkanlık görevi verilmesi halinde de üstesinden iyi geleceğini bildiklerini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız