SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışı 5 Mayıs günü gerçekleştirilecek. 4'ü il dışından 50 firmanın

Malatya'da 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışı 5 Mayıs günü gerçekleştirilecek.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş'nin organizesi ile Mişmiş Park Fuar Alanı'nda 5 Mayıs Çarşamba günü saat 13,00'de düzenlenecek törenle açılacak olan 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı hakkında 4'ü il dışından 50 firmanın fuara başvuru yaptığı bildirildi. Fuar, 8 Mayıs akşamı sona erecek.
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel müdürü Murat Nalçacı, 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı hakkında yaptığı açıklamada, "Yapı ve Dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergileneceği ve çok sayıda farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturacak olan fuarda, ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojiler ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

Yapı ve Dekorasyon Fuarımız; Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK'lardan oluşan yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

Firmaların; sektördeki diğer üreticilerle buluşarak farklı ihtiyaçlarını karşılayabildiği, en yeni trendleri ve teknolojik gelişmeleri takip edebildikleri ziyaretçilerin ise evlerinde, işyerlerinde ve günlük hayatta kullanabilecekleri modern ve ergonomik tüm dekorasyon malzeme ve mobilyalarının topluca görme ve inceleme fırsatı bulabilecekleri fuar, bölge ekonomisine de olumlu katkılar sağlayacaktır.

Fuar, yapı elemanları, inşaat, iç mimarı, tesisat ve yalıtım mobilya ve yan sanayi ile ofis mobilyaları, dekorasyon, halı, bahçe, ev tekstili, aksesuarları ve ev elektroniğine kadar önemli üretici ve ithalatçı firmaları bu fuarda buluşturarak, her kesime ve her zevke hitap edecek modellerin yer aldığı, son derece renkli ve hareketli bir atmosferde gerçekleşecektir.

Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve en büyük buluşmaları olan Yapı ve Dekorasyon Fuarları, "Yapı"nın tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örnekleri karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan Yapı ve Dekorasyon Fuarları günümüzde hızla büyümektedir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız