SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapı Fuarı Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:28
Yapı Fuarı Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür AŞ. Genel Müdürlüğü, 3. Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEP) kapsamında istişare toplantısı düzenledi. 

Yapı ve Dekorasyon Fuarı öncesinde ortak akılla hareket edilmesi için çeşitli toplantılar gerçekleştiren Kültür AŞ. Genel Müdürlüğü, basın kuruluşları, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Elektrikçiler Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, MAKİAD, MÜSİAD, TÜMSİAD ve İnönü üniversitesi Mühendislik Bölümü ile bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Kültür AŞ. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 16-19 Mayıs tarihleri atasında 3. Yapı ve Dekorasyon Fuarını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Malatya Yapı ve Dekorasyon fuarı kapsamında inşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektörünün bütün bileşenlerinin bir araya getirilerek, Malatyalılarla buluştuğunu ifade eden Nalçacı, “Fuarımız, 2011 yılından itibaren günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin verdikleri destekle her yıl büyümeye devam etmektedir. Malatya’mız inşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon anlamında gerek bölgesinde gerekse de Türkiye’de sayılı iller arasında yer alıyor. Yapı ve Dekorasyon Fuarımızda bu sektörlerin daha da gelişmesi ve ileriye taşınması noktasında büyük katkılar sağlamaktadır” dedi.

İstişare toplantısında daha sonra Kültür AŞ. Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuarla ilgili katılımcıların düşünce istekleri hakkında bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız