SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapı Fuarı Mayıs'ta

A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl birincisi yapılacak olan Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nın Mayıs ayında Malatya'da yapılacağı öğrenildi.

5 -8 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılacak olan fuar ile ilgili olarak, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, bir açıklama yaptı. Nalçacı açıklamasında , "1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı Malatya ve çevre illerinde inşaat sezonunun başladığı dönemde düzenlenmektedir. Fuar, yapı yenileme ve tadilat çalışmaları için malzeme alternatifleri sunma, sektördeki gelişmeler ve yeniliklerden haberdar olma, sektör ve pazar içerisinde durum analizi yapabilme, müşterilerle yüz yüze buluşma, bayilik verme, mevcut bayiler ile ilişkileri geliştirme gibi birçok imkanı sunacaktır. Ayrıca katılımcı kuruluşların, yeni pazarlar bulması, hem bölge hem de çevre illerin ihtiyaçlarını belirlemeleri ve sipariş almalarını sağlayacak büyük bir ticaret platformu oluşturacaktır. Doğru zamanda doğru pazarlara ulaşmak istiyorsanız sizleri de 5 - 8 Mayıs 2011 tarihleri arasında ziyarete açılacak olan 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nda yer almaya davet ediyoruz" dedi.

"5-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan 1. Yapı ve Dekorasyon Fuarı Malatya yatırımcı kamu kuruluşlarını ve yapı profesyonellerini bir araya getirerek yapı sektörünün nabzını tutacaktır. Yapı ve Dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergileneceği ve çok sayıda farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturacak olan fuarda, ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojiler ve uygulamalar hakkında bilgi sahibi olabilecekler" diyen Nalçacı, daha sonra şunları belirtti:

"Fuar, yapı elemanları, inşaat, iç mimarı, tesisat ve yalıtım mobilya ve yan sanayi ile ofis mobilyaları, dekorasyon, halı, bahçe, ev tekstili, aksesuarları ve ev elektroniğine kadar önemli üretici ve ithalatçı firmaları bu fuarda buluşturarak, her kesime ve her zevke hitap edecek modellerin yer aldığı, son derece renkli ve hareketli bir atmosferde gerçekleşecektir. Fuarların düzenlendiği alanda mevcut pazarların korunmasına katkı sağlarken, yeni pazarlar ve müşteriler oluşturalarak Malatya ve ekonomisinin ve sektörlerin gelişmesine büyük fayda sağlayacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız