SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapı ve Dekorasyon Fuarı Açıldı

0
Güncellendi - 2016-10-21 01:24:49
Yapı ve Dekorasyon Fuarı Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

20 Ekim Perşembe günü düzenlenen açılış törene Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları,  Genel Sekreter Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Akın: 41 Firma fuarımıza katıldı

Yapı ve Dekorasyon Fuarı açılış konuşmasını yapan Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş olarak ilimizi tanıtmak, kültürel değerlerimizi yaşatmak ve yaygınlaştırmak, ilimizin ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlamak ve ilimizi bölgemizin cazibe merkezi yapmak için dönem dönem etkinliklerimiz oluyor.

Düzenlediğimiz bu fuarımıza yapı dekorasyon sektörünün önde gelen 41 firmasının katılımı sağlanmıştır. Fuar alanımızın tamamı firmalarımıza tahsis edilmiştir. Açılışını yapmış olduğumuz Yapı ve Dekorasyon Fuarımız 23 Ekim tarihine kadar 11.00-20.00 saatleri arasında açık kalacaktır. Ayrıca 28 Ekim 6 Kasım tarihleri arasında Yöresel Ürünler Fuarı ile bu yıl kültürel, sosyal ve ekonomik içerikli 9 fuar düzenlemiş olacağız” dedi.

Çakır: Fuarlara ağırlık veriyoruz

Büyükşehir Belediyesi olarak fuarlara ağırlık verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, “Malatya’yı ekonomik anlamda güçlendirmek, ticaret hacmini genişletmek ve bölgede cazibe merkezi yapmak çok ciddi çalışmaları gerektiriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak fuarlara ağırlık verdiğimizi her fırsatta vurguluyoruz. Farklı sektörlerin ilimizde daha güçlü hale gelmeleri ve çevre illere hitap etmeleri çok önemli. İnşaat sektörü ülkemiz için sürükleyici sektörlerin başında geliyor. Bu ilimiz için de aynı önemde. İnşaatın canlanması temel hedefimiz. Malatya, kalite olarak inşaat sektöründe sayılı illerden biri. Bizler burada sadece Malatyalılara konut yapmamalıyız, hedefimiz daha büyük olmalı çevre illere de konut satabilmeliyiz.

Bizim temel amacımız ilimizdeki inşaat kalitesini yükseklere taşımak. Bunlarda tabiî ki bu tür fuarlar sayesinde olacak. Bizim temel felsefemiz ilimizdeki ticaretin geliştirilmesi. Her sene fuarımız daha canlı ve katılım daha fazla oluyor. Bütün katılımcılara teşekkür ediyor Fuarımızın verimli geçeceğine inanıyorum” dedi.

Toprak: Malatya ekonomik olarak önemli gelişmeler gösteriyor

Son olarak konuşan Malatya Valisi Mustafa Toprak, “4. Yapı ve Dekorasyon Fuarının ilimize, katılımcılara ve sektörüne hayırlı olmasını diliyorum. Malatya ekonomik olarak önemli gelişmeler gösteriyor. Malatya üretiyor ve ürettiğini satıyor, pazarlıyor. Fuarların asıl amacı da bu. Önemli olan ürettiğini pazarlayabilmek, istediği noktaya gelmek, piyasada tutunabilmek. Yapı ve Dekorasyon Fuarının bu anlamda önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve Kültür A.Ş Genel Müdürümüzü tebrik ediyorum, fuarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 4. Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışı yapılarak stantlar gezildi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

fuar1

yapı1

yapı2

yapı3

yapı4

fuar2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ahmet (7 yıl önce)
    Fuar değil semt pazarı kurmuş başkan Allah yardımcımız olsun vah bizim halimize .Sahipsiz malatyam . Yahu arkadaş biraz fuar gezin Allah rızası için hem kendizi geliştirirsiniz belki malatya ya azda olsa bir hizmet verirsiniz ticaret bakanımız var biraz iş adamlarını kaydıramıyor mu malatyaya oto fuarına gelince bir aile 5 araç markasını almış grup kurmuş fuarda vay anam vay yedilerde bitiremediler bu 5 marka nasıl oluyor da aynı aileye veriyor bailikleri malatya da iş adamı kalmamış mı .
    0
    0
    Yanıtla
  • özer yetkin (7 yıl önce)
    haklısın vahit oto fuarı fiyasko ya bunlar fuar nedir bilmiyor yada fuar görmemişler auto show fuarı diyor oto pazarı kuruluyor hani oto ürünleri hani modifiyeli otolar hani ilginc arabalar mutlaka yapı fuarıda öyledir insanlar daire veya fayans satarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    OTO FUARI NASILDI Kİ BUDA NASIL OLA !
    0
    0
    Yanıtla