SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapıcı Muhalefet" Sözü

0
Güncellendi - 2016-01-02 16:58:52
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Yeşiltepe Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Yalçın Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , Ağbaba’ya Meclisteki başarılarının devamını diledi. Malatya ve Türkiye gündemiyle ilgili değerlendirmeler yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, komşu ülkelerle yaşanan sıkıntıların tüm Türkiye’yi yakından etkilediğini belirtti.

“Yapıcı muhalefet yapacağız”

“Seçimden önce Malatya’nın tüm sorunlarıyla ilgileneceğimize söz verdik.Sözümüzü yerine getirmeye çalışıyoruz” Diyerek konuşmasına başlayan Ağbaba “ Seçimlerde bizlere muhalefet görevi verildi. Bunu saygıyla karşılıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Malatya için yapıcı muhalefet yapacağız. Malatya’nın çıkarları için, gelişmesi, büyümesi için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz.”dedi.

Ortadoğu’da alışveriş yaptığımız ülke kalmadı

Türkiye’nin çok sıkıntılı süreçten geçtiğini, bundan en çok etkilenen kesimin esnaflar ve ticaret kesimi olduğunu kaydeden CHP Milletvekili Veli Ağbaba “Türkiye’nin  Ortadoğu’da alışveriş yapacağı tek bir ülke kalmadı. Irak’la, İran’la, Suriye’yle, ilişkimiz ortada. Ticari hayatımız ortada. Tekstil, narenciye ve gıda alışverişimizin çok olduğu Rusya’yla da ilişkiler kötüleşti. Umarız ilişkiler düzelir. Bu böyle devam ederse Malatya’nın da ekonomisi olumsuz etkilenecek. Türkiye, bölgede geçmişteki konumunu kaybetti. Diğer ülkeler arasında arabuluculuk yapan, tüm ülkelerle iyi ilişkiler kuran Türkiye için artık bu tablodan eser yok. En son meydan okuyarak Musul’a asker gönderdik. Bizim hükümetimizi de yöneten Obama’nın emriyle askerlerimizi geri çektik. Bu kadar aciz , kötü duruma düştüğümüz hiçbir dönem olmadı. Ya bir şeyi sonuna kadar savunursunuz ya da o işe hiç başlamazsınız. AKP Hükümeti dış politikada ciddi yanlışlar yapıyor. Türkiye hak ettiği yerde değil.”ifadelerini kullandı.

Doğanşehir’den Pütürge’ye

Ağbaba konuşmasının devamında; “1,5 aydan beri milletvekiliyiz. Oy versin vermesin herkesin milletvekili olacağız. Doğanşehir’den, Pütürge’sine herkesin milletvekili olacağız. Hakettiğimiz kadar oy almıyoruz ama inşallah diğer seçimlerde hak ettiğimiz oyu alırız. Esnafın, tüccarın, öğrencinin, emeklinin hangi sorunu varsa gündeme getireceğiz.Geçtiğimiz dönem gördünüz. Bir çok şey muhalefet milletvekilinin katkılarıyla Malatya’ya yapıldı. Bundan sonra umarız daha fazla katkımız olur. İl ve ilçe örgütlerimiz daha fazla sizlerin yanında olacak. Sorunlarınızı dinleyecekler.Çözüm için çaba gösterecekler” dedi.

Ağbaba ve beraberindekiler Galericiler Sitesinin ardından nakliyatçılar sitesine geçerek site esnafıyla bir araya geldiler.

Kaynak: Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız