SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılacak Çok Hizmet Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:00:54
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karabulut, “Sivil toplum örgütleri ile diyalogumuzu geliştirmek istiyoruz. Bu nedenle Malatya’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, diyaloglarımızı geliştirmek ve Battalgazi’ye yapılacak çalışmaları görüşmek istiyoruz. Bu çerçevede Battalgazi ilçesine yapılacak olan çok hizmet var. Hizmet yapılırken vatandaşlardan ve sivil toplum örgütlerinin destek alınırsa başarı daha çabuk sağlanır. Onların desteği olmazsa projeler yarım kalıyor. MÜSİAD başarılı bir sivil toplum kuruluşu ve bunun da neticelerini görüyoruz” dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Balin ise MÜSİAD’ın genel olarak gelen tüm yönetimlerle istişareler yaparak sürekli olarak raporlar sunduğunu, bunu yerelde de gerçekleştirerek sorunlara karşı çözüm önerilerinde bulunduklarını belirtti.

Balin, her zaman istişare yapmaya ve birlikte hareket etmeye hazır olduklarını ifade ederek, “Sorunların çözümü için işbirliğine hazırız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız