SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılacak Çok İş Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:26
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye başkan adayı Hulisi Porgalı Yeşilyurt’un Malatya’nın akciğeri olduğunu belirterek, “Burada yapılacak çok iş var. Elimizi taşın altına koyduk ve bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye başkan adayı Hulisi Porgalı beraberinde partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililerle birlikte, eski Bostanbaşı Belediye Başkanı Kenan Aydoğan’ı ziyaret etti. Aydoğan ile bir süre sohbet eden Porgalı, Yeşilyurt için yapacağı projeleri anlattı.

Hasan Aydoğan’a Bostanbaşı’nda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Porgalı, “Tecrübeleriniz ve deneyimleriniz ile geçmişte Bostanbaşı için güzel hizmetler gerçekleştirdiniz, yarım kalan hizmetlerinizi de Hasan Aydoğan başkanımız devam ettirdi” şeklinde konuştu.

Yerel seçim sürecinin hayırlı bir şekilde geçmesini temenni eden Porgalı, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta bizlerde varız. Öncelikle halkımız ve bölgemiz için hayırlısını istiyoruz” dedi.

Yeşilyurt’un Malatya’nın akciğeri olduğunu ve burada yapılacak olan hizmetler için elini taşın altına koyduğunu ifade eden Porgalı, “Yeşilyurt Malatya’nın akciğeri ve Malatya’nın yeşili burada. Gelişmeye açık ve Malatya’nın batıya açılan kapısıdır. Burada yapılacak birçok hizmet var. Çok büyük kırsal alanların olduğu, tarım alanlarının olduğu bir bölge büyükşehire katıldı. Buda seçimlerden sonra işimizin daha ağır olacağını gösteriyor. Ama bizde kendi bilgi birikimlerimiz ve donanımımız ile Malatya’da taşın altına elimizi koyduk. Bu görevin üstesinden geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Eski Bostanbaşı Belediye Başkanı Kenan Aydoğan ise siyasetin bir yarış olduğunu belirterek, “Siyaset bir hizmet yarışıdır, kavga değil. Önemli olan da bu hizmete talip olmaktır. Hizmete talip olmak zordur, fakat hizmeti yerine getirmek daha zor bir iştir” dedi.

En zor işin belediye başkanlığı olduğunu belirten Aydoğan, Porgalı’ya bu zor görevde başarılar dileyerek, “Belediye başkanlığı milletvekilliğinden de zor bir iştir. Çünkü vatandaşın birebir muhatap olduğu, yakından ilişki kurduğu, derdini anlatabildiği, sıkıntısını paylaşabildiği tek insan belediye başkanıdır. Bu zor görevinizde sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız