SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılan Çalışmalar Başarılı"

A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ağbaba, Malatya Belediyesinin tüm siyasi partilerin üstünde bir kurum olduğunu söyledi.
 
Ağbaba, “Malatya’nın sorunlarının çözümüne katkı sunmak benim için onurdur. Bundan mutluluk duyarım. Her zaman Malatya Belediyesinin yanında olacağım. Malatya’nın her yanını, mahallelerini geziyorum. Eksikleri söylemek görevimiz. Yapıcı muhalefet olacağız. Malatya Belediyesinin eksikliklerini söylerken yaptıklarını da görmezden gelemeyiz. Son dönemlerde yapılan çalışmaları başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum. Malatya çağdaş bir kent görünümüne bürünmeye başladı. Bu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum. Her konuda Malatya’nın ve Malatya Belediyesinin yanında olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.
 
Malatya’ya hizmet için geldiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hizmette adil ve şeffaf olduklarını, katılımcı yönetim anlayışıyla Malatya’yı daha ileriye taşıma gayretinde olduklarını söyledi.
 
Başkan Çakır, “Bu süre içerisinde belli bir noktaya geldik. Kısa, orta ve uzun vade de Malatya’mızı bölgenin lideri durumuna getirecek projelerimiz var. Bu süreçte milletvekillerimizden her zaman destek bekliyoruz. Vekillerimizle ortak noktamız, milletimize hizmet etmektir. Hizmette de her zaman iş birliği içinde, diyalog içinde, karşılıklı anlayış içinde hareket ediyoruz. Yapıcı eleştirilere her zaman hazırız. Hedefimiz Malatya’yı insanlarımızın refah ve huzur içerisinde yaşayabildiği, çağdaş bir şehre dönüştürmektir. Bunun yanısıra sosyal, kültürel aktiviteleri yoğun şekilde sürdürüyoruz. Ciddi mesafeler aldığımız kanaatindeyim. Sizlerin desteğini hizmet noktasında her zaman bekliyoruz. Önerilerinizi, düşüncelerinizi bizimle paylaşmanız bize bir güç verir. Sizin mecliste güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum” dedi.
 
ESNAF ZİYARETLERİ..
Malatya’da bir takım ziyaretlerde bulunan Ağbaba, şehir merkezindeki esnafları tek tek gezerek, sorun ve istekleri dinledi. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ağbaba, her zaman esnafın yanında olacağını ve esnafların haklarını savunacağını söyledi. Ağbaba, “Ben seçimden önce her zaman Malatya’da sizlerle olacağımı söylemiştim. Bundan sonrada her fırsatta sizlerin yanında olacağım. Sizlerin sorunlarını ve isteklerini dinleyerek, sorunlarınızın çözümü ve isteklerinizin yerine getirilmesi için çalışacağım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız