SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılan İhanettir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:27
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Arif Yıldız, Türk toprağı olan Süleyman Şah Saygı Karakolu ve türbesinin korkakça kaçırılmasını ve imha edilmesini Türk milleti unutmayacağını belirterek, “Yapılan Türk milletine ihanettir” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Arif Yıldız, Türkiye sınırları dışındaki tek Türk toprağı olan Suriye içindeki Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi’ni koruyamayıp, korkakça kaçırılmasının Türk milletine ihanet olduğunu söyledi. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Yıldız, Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi’nin bölücü terör örgütünün uzantısı olan PYD ile yapılan sözde operasyonun kabul edilemez olduğunu belirterek, Cumhuriyet tarihinde ilk defa Türk toprağı savaşsız bir şekilde kaybedildiğini kaydetti.

“Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi neyse Edirne, İzmir, Ağrı, Hakkari odur” diyen Yıldız, yarın öbürsügün Hakkari ve ya Edirne için bir tehdit, şantaj olursa buların da mı terk edilecek?" diye sordu.

Yıldız, “Türk vatanın mukaddes bir parçası, ayrılamaz ve koparılamaz bir uzantısı olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu AKP Hükümeti tarafından korkakça yüzüstü bırakılmıştır. Türkiye’nin şah damarı kesilmiş, sınırlarımız dışındaki ecdad yadigârı toprak teröristlerin tehdit ve şantajıyla zoraki terk edilmiştir. AKP Hükümeti en sonunda bunu da yapmış, böylesi bir kokuşmuşluğun tarafı da olmuştur. AKP milletimizin haysiyetini, devletimizin itibarını iki paralık etmesi hafife alınamayacak bir zillet, görmezden gelinemeyecek bir rezalettir. Aziz ecdadımız Süleyman Şah’ın ruhu kahredilmiştir. Yaşanmış Türk asırlarının mirası linç edilmiştir. Milletimizin ihtişam ve kudreti yerin dibine geçirilmiştir. Yaşananların Türkiye’nin yörüngesini değiştirecek, milli beka ve birliği derinden etkileyecek sonuçlar doğurması kaçınılmazdır" ifadelerini kaydetti.

"TÜRK GELENEKLERİNDEN BİHABERLER"

Adına “Şah Fırat Operasyonu” diyenlerin Türk devlet geleneklerinden bir haber olduğunu belirten Yıldız, Türk milletinin şanlı tarihinde hiçbir zaman vatan toprağının savaşsız bir şekilde terk edilmediğini anımsattı. Türk milleti vatanı, milleti ve bayrağı söz konusu olunca her türlü tehdit karşısında 7’den 70’e herkesin göğsünü siper edeceğini belirten Yıldız sebep, risk ne olursa olsun, ülkenin silahlı kuvvetleri ve AKP Hükümeti bu toprağı korumak gibi bir mecburiyeti olduğunu vurguladı. Türk toprağını geride bırakıp kaçanların hesabının mutlaka sorulacağını belirten Yıldız, hem AKP Hükümetinin hem de diğer yetkililerin yaptığı açıklamaların acziyetten öteye gidemediğin en bariz örneği olduğunu sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız