SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılanı İnkar Etmesinler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Hizmetleri muhalefetin takdir etmesi değil, vatandaşın takdir etmesi önemlidir. Onlardan zaten takdir beklemiyoruz. Yalan yanlış bilgileri bizleri üzmektedir" dedi. 

Beraberinde bazı partililerle birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata’yı ziyaret eden ve köy ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini içeren dosyayı Şavata’ya veren Milletvekili Mustafa Şahin, "Hizmetleri yerinde görelim diye köy köy ziyaretlerde bulunduk. İl Genel Meclisi üyelerinin ne kadar rantabl çalıştıklarına şahit olduk. Amaç, hizmet birlikteliğinin daha süratli şekilde yerine ulaşmasıdır" ifadelerini kullandı.

AKP iktidarlarının "Bin günde bin gölet" projesi kapsamında Malatya’da 5 gölet yapıldığını söyleyen Şahin, "Ancak biz bu sayıyı 10-15'e çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

"Ana muhalefet hep bardağın boş tarafını görüyor. Ana muhalefetin görevidir sorunları dile getirmek. Ancak yaptıklarımızı da inkar etmesinler. Gerçi hizmetleri muhalefetin takdir etmesi değil, vatandaşın takdir etmesi önemlidir. Onlardan zaten takdir beklemiyoruz. Yalan yanlış bilgileri bizleri üzmektedir. Mesela Battalgazi’de kanalizasyon suyu ile bahçe sulandığı iddialarını Sulama Birliği Başkanı dahi yalanladı" diyen Şahin, ana muhalefeti eleştirdi. 

Ulusal konulara da temas eden Şahin, gerek 28 Şubat post modern darbesi ve 12 Eylül askeri darbesi konularında hükümetin dik duruş sergilemesinden söz ederek, CHP’nin Suriye tezkeresine hayır demesini tenkit etti. "Suriye Başkanı Esed ile CHP’nin siyasi görüşleri örtüşüyor ki, beraber olduklarını tezkerede gösterdiler" diyen Şahin, AK Parti’nin her zaman mazlumların yanında olduğunu kaydetti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da, "Bu yaz köy köy gezerek yapılan hizmetleri yerinde görmek ve varsa eksikleri gidermek için büyük gayretler sarf ettiğinizi biliyoruz. Bir nevi bizi denetlediniz. Biz bundan memnunuz. Bize sunulan bütçe imkanı içerisinde hizmetleri adil şekilde götürmeye çalıyoruz. Sayın Başbakanımızın 'şehirde ne varsa köydede olmalıdır' talimatı gereği bizler daha fazla hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Kusurumuz ve hatamız varsa affola diyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız