SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılanmamız Devam Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vali Vasip Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kale İlçesi’nde incelemelerde bulunarak, muhtarla toplantı yaptı. 

Vali Vasip Şahin’in de bir süre katıldığı programda, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilk olarak İnönü Üniversitesi tarafından Karakaya Baraj gölü kenarına inşa edilen Kalegöl Oteli'ni gezdi. İnceleme sırasında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik otel ile ilgili bilgiler verdi.

 Başkan Çakır, daha sonra Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’i ziyaret ederek, Belediye’de mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı. Kale Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ile Büyükşehir Belediyesi’nin bazı daire başkanları ve şube müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Çakır, “Büyükşehir’le birlikte daha kaliteli, kalıcı hizmetlerin bölgemize ulaşması lazım. Ekip olarak bunun için çalışıyoruz” dedi.

 Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanlarına işaret eden Başkan Çakır, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanlarındaki en önemli konulardan bir tanesi içme suyudur. Aynı şekilde yol ve itfaiye hizmetlerini sağlıklı yapıya kavuşturmamız gerekiyor. Su sorunu, bu yıl ki kuraklıktan dolayı acil bir sorun olarak ortaya çıkıyor. Yollarla ilgili de standartları yükseltmemiz lazım. Sağlıklı bir yol ağına kavuşmamız lazım. Sahayı taramak, sahadaki eksiklikleri görmek amacıyla ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyoruz, muhtarlarımızı dinliyoruz. Bir yandan da sahadaki yapılanmalarımız devam ediyor. 13 ilçe ve kapanan 40 beldenin altyapılarından, ana yollarından biz sorumluyuz. Malatya genelinde itfaiye hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesiyle beraber, bize, ilçe ve beldelerde toplamda 6 adet araç devredildi. İş makinesi olarak da kapanan beldelerden bize bir tane dahi iş makinesi gelmedi. Tabi biz hizmet için hiçbir mazeretin arkasına sığınamayız. Ancak bu eksikliklerin giderilmesi bir süre alacaktır. Malatya merkezde nasıl bir hizmet ağını oluşturduysak, bu dinamik yapıyı, ilçelerimize, mahalleye dönen köylerimize kadar ulaştırmak da bizim temel hedefimizdir.”

Muhtarlarla yapılan toplantıya katılan Malatya Valisi Vasip Şahin de, “Her zaman hizmetin yanında ve arkasındayız. Malatya’ya ve halkımıza hizmet yapılırken, Valilik olarak elimizdeki imkanlardan biz de her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız