SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapılmasını İstediğimiz Spor Tesisleri Var"

0
Güncellendi - 2017-02-28 18:47:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, semt sahalarına ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Malatya’nın tesisleşmedeki son durumu ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Özdemir, semt sahası eksikliğine dikkate çekti.

Sadece lisanlı sporcular ya da kulüpler için tesis yapılamayacağını, aynı zamanda vatandaşların sağlıklı spor yapacakları alanlar için de tesisleşmenin önemine dikkat çeken Özdemir, “Eskiden mahalle aralarında çocuklar top oynarlardı. Maalesef artık betonlaşmanın sonucunda toprak sahalar araziler kalmadı. Tabi okul saatlerinin çok uzun olması hafta sonları kurs merkezlerine gitmeleri çocukların spor yapmalarının önüne geçiyor. Çocukların daha fazla spor yapmaları için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının bir çalışması var. Semt ve mahallelerimize yapılacak spor tesisleri çocuklarımızı spor yapmaları için teşvik edecektir. Halkımız da buraları kullanabilecektir. Bu konuda Sayın Sadi Fındıklı’nın özverili çalışmaları var. Şu an yerel liglerin oynanması için yeteri sahaya da sahamız var. Ancak nüfus yoğunluğu göz önüne alındığında Çöşnük, Orduzu, Yakınca ve Tecde semtlerine yapılmasını istediğimiz spor tesisleri var” İfadelerini kullandı.

“Destekleri devam ettiği sürece spor branşlarında başarılarımız artacaktır”

Spor tesisleşmesinin aynı zamanda yeni genç neslin düzgün yetişmesine katkıda bulunacağını ifade eden Özdemir, bu konuda büyükşehir belediye başkanı Ahmet Çakır’ın, kendilerine ve projelerine sıcak baktığını ifade etti. Özdemir, “Çocukları sokak aralarında kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan uzak tutup spor yapmaya yönlendirdiğimiz de daha da ileri seviyeler de ilimiz temsil edilecektir. Malatya hızla gelişen bir kent. Yerel yöneticilerimiz başta büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere bizlere destekleri devam ettiği sürece spor branşlarında başarılarımız artacaktır” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Hangi yere semt sahası yapacağız merak ettim.
    0
    0
    Yanıtla