SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapmak İstediğimiz Standardı Biraz Daha Yükseltmek"

0
Güncellendi - 2018-03-20 03:53:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, " İstikrarın yakalanması, koalisyon dönemlerinin olamaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde şuan için yapmış olduğumuz düzenlemeler geçen yıl 16 Nisan'da kabul gördü. 2019 yılında hem yerel seçimler hem de akabinde ki genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bunların geçerli olması kaydıyla ittifak yasasını onayladık" dedi.

Milletvekili Şahin, Malatya'daki temasları kapsamında İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, öneri, istek ve talepleri dinledi.

Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, esnafların kadirşinaslığının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirtti.

Milletvekili Şahin, esnaflardan bugüne kadar aldıkları desteğin katlanarak devam ettiğine dikkat çekti.

Mehmetçiğin Afrin'de terör örgütlerinin yok edilmesine yönelik kahramanca bir mücadele verdiğini ifade eden Şahin, "O mücadele esnaflarımız tarafından da destekleniyor. Esnaflarımızın dualarıyla inşallah Mehmetçiğimiz daha da güçlü bir şekilde o bölge mazlumlarının hakları iade edilene kadar mücadelemiz devam edecek. Amacımız hem sınırımız içerisinde hem de sınırlarımızın dışında olan bütün ümmetin yaşamış olduğu coğrafyalarda huzurun, refahın, barışın ve kardeşliğin tesis edilmesidir. O bölgede yaşayan insanlarımıza hayatı dar, zindan eden başta DEAŞ terör örgütü olmak üzere PKK, YPG, PYD terör örgütlerinin yapmış oldukları tahribatı da inşallah yine biz Türkiye'deki vatandaşlar olarak onarmaya çalışıyoruz. Gıda ve zaruri ihtiyaç maddelerinin oradaki yaşayan insanlarımıza ulaştırılması noktasında sivil toplum örgütlerimizin inanılmaz katkıları var. Alan eli veren elle buluşturuyorlar. Vatandaşımızın bu noktada verdiği sınavı önemsiyoruz" dedi.

Şahin, mecliste de mutad çalışmaların devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"İttifaklarla alakalı yasa tasarısını onayladık. Burada yapmak istediğimiz; ülkede yine iç siyasetinde biraz daha standartlarını yükseltmek. İstikrarın yakalanması, koalisyon dönemlerinin olamaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde şuan için yapmış olduğumuz düzenlemeler geçen yıl 16 Nisan'da kabul gördü. 2019 yılında hem yerel seçimler hem de akabindeki genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bunların geçerli olması kaydıyla ittifak yasasını onayladık. Muhalefet birçok sıkıntıyı gündeme getirmeye çalışıyor. Ortada bir yüzde 10'luk baraj var. Bu yüzde 10'luk barajın yüzde 1'lik, 2'lik bile oy almış alan siyasi partilerimizin de mecliste temsil edilmesi için ittifakları kabul ettik."

Büten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Helal olsun gelişme var sayın vekilde bugün CHP ye bulaşmamış 28 şubattan bahsetmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • teoman44 (6 yıl önce)
    Mustafa Bey biraz İl Milli eğitimdeki kadrolaşmaya baksanıza ne halde her taraf Adıyamanlı Bingöllü bu mudur Malatyalıya hizmet Malatyalılar sizin zamanınızda ikinci sınıf insan muamelesi görüyor sayın vekil bu ayıp size yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdinç (6 yıl önce)
    Malatya’mızın seyyah misali hep yanıbaşımızda, ilimizin her kesimine dokunan, dert dinleyip sorun çözen tek kişi, milletin Vekilliğinin hakkını veren Sn MUSTAFA Şahin hakkımız sana sonuna kadar helal olsun, dert babası halkın adamı. Malatyalılar sana minnettar, Allah gücünü kuvvetini artırsın. Sessiz gemi misali hep vatandaşın limanlarındasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş gel akşama kadar bende senin derdini dinleyeyim. Bu mu yani kıstasınız. Sayın vekil bugüne kadar dinlediği dertlerin hangisinin derdine derman olmuş tabi şelalecileri ayırıyorum. Malatyanın vekili değil şelalecilerin vekilidir kendisi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim iki sefer işim düştü ikisinden biri oldu diğeri olmadı ama ikiside olmasaydı yine mustafa şahini desteklerdim çünkü adam yerine koyuyor karşısındakini arıyorsun açıyor notunu aldırıyor ilgileniyor olup olmaması zaten nasip yapacak bişey yok diğer vekillere ulaşamıyoruz ulaşsak dinleselerde yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Murtaza bey halktan duyduğum ve ben de şahidim sn Mustafa Şahin vekilimize işim düştüğünde Tbmm deki odasına gidince insanlık, ilgi ve alakayı bunda gördüm çalışma ekibi dahil misafir perverlikleri Vallahi bizi mahcup etti talebimizi alıp sonuçlanınca tekraren dönüp bize bilgiyide vermeleri , Malatya'mızda irtibat bürosu olan tek vekil . Hep ilkleri ve ilkeli duruşuyla millete önem veren hep aramızda olan farkındalık oluşturan haksızlıklara tahammül etmeyen adam gibi adam, hangi şelaleciye ayrıcalık yaptıysa git yakasına yapış ancak fetöcülerin ocağında kucağında büyüyüp servetlerini şelalelere dönüştürenlere bir çift sözünüz de olmalı. Bakıyorum sn vekilden kuyruk acısı olanlar hemen itirafcı fetöcüler gibi iftiraya sarılıyorlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)Erdinç isimli kullanıcı yorumuna
    Ne içtinde kafan böyle güzel eğer bir insan milletvekili olma vasfını bu şekilde hak ediyorsa vallahi size diyecek söz yok on numara kafaya düşünceye sahipsiniz.Ben hakkımı helal etmiyorum şeker fabrikaları konusunda kimi dinlemiş senin vekilin kayısı fiyatları için bir çabası olmuş mu senin şu seyyahının söylesene.
    0
    0
    Yanıtla