SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yapmak Zorundayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin “Kardeşlik projemizi hep beraber kucaklayacağız. Her şeyden önce birbirimizi daha iyi anlamanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Malatya Milletvekili Şahin, Akçadağ ilçesine bağlı Ören beldesi, Büyükçimiş, İkinciler, Bölüklü köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinde köy muhtarı ve vatandaşlardan sorunlara ilişkin bilgi alıp notlar alan Milletvekili Mustafa Şahin, “Bütün arkadaşlarımızla ilçe başkanımız, il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte geziyoruz. Notlarımıza baktığımızda 2003 tarihinden itibaren yaptığımız hizmetler bütün köylerimize aynı olmuş. Devletin imkanlarını vatandaşlarımıza dağıtırken oy tasnifi yapmaksızın partili veya partisiz ayrımı yapmaksızın bütün insanlarımıza hizmet götürmenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Gitmiş olduğumuz köylerde bunlara bire bir şahit oluyoruz. Bugün buralara geliyorsak vatandaşlarımızın eksikliklerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit edelim, onlarla dertleşelim diye geliyoruz” diye konuştu.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Milletvekili Mustafa Şahin, “Bütün insanlarımızla bu ülkenin menfaatleri için bireysel olarak bize ne düşüyorsa, her zaman omuz omuza üstlenmek zorundayız, yapmak zorundayız. Geçmişte insanlarımız büyük sıkıntılar yaşadılar. Sıkıntıyı bütün insanlarımız yaşadı. 1980 öncesi, 1980 sonrası, 1997 Şubat ayının 2002 tarihine kadar yaşadıklarımızı bir daha yaşamamak üzere Başbakanımız ve çalışma arkadaşları olarak birbirimizi kucaklamanın vaktinin, saatinin geçtiğini biliyoruz ve yıllardır bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de bunun için buralardayız. Biz içinde bulunduğumuz şartlar içerisinde, imkanlarımız ölçüsünde insanlarımıza bu hizmetleri götürmenin gayreti içerisinde olduk. Bayramdan sonra ilçelerimizin büyük bir çoğunluğunu gezdik. Her gitmiş olduğumuz köyde de bu mutluluğu paylaşıyoruz insanlarımızla ve insanlarımız bize dua ediyorlar. Bu da bizim olmazsa olmazlarımızdan bir tanesidir” ifadelerini kullandı.

Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, her şeyden önce huzur ve barış ortamının devam etmesi temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız