SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Yaptığı Malatyaspor'un Şeref ve Haysiyetine Hakarettir''

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu olağanüstü genel kurulunda, seçimi kazanan Haluk Ulusoy başkanlığındaki yönetime giren, Malatyaspor Başkan Yardımcılarından Metehan Berktaş'ın, Malatyaspor Kulübü'nden ihraç edildiği bildirildi. Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi imzasıyla yapılan açıklamada, Berktaş ağır bir şekilde eleştirildi..

Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi'nin kulüp olarak Ayhan Bermek başkanlığındaki yönetimi desteklemesi, Malatyaspor Kulübü olarak başkan vekillerinden İlhan Kavuk'un bu listede yeralmasına karşın, aynı zamanda delege olan Metehan Berktaş, Ulusoy listesine girmiş ve seçilmişti.

Kulüp Başkanı Tanrıverdi, Berktaş'ın yönetim kurulu üyeliğinden ve kulüp üyeliğinden "kesin olarak" ihraç edildiğini belirttiği yazılı açıklamasında şöyle dedi:

"Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi M.Metehan Berktaş, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu seçimlerinde Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu bilgisi dışında olacak şekilde sayın Haluk Ulusoy'un yönetim kurulu listesine girerek seçilmiştir.

Kulübümüz, yönetim kurulu kararı ile bu seçimlerde diğer listede yer almasına rağmen, Metehan Berktaş'ın yapmış olduğu bu davranış; spor ahlakına, etik değerlere ve ekip çalışmasına aykırı olduğu gibi Malatyaspor'un şeref ve haysiyetine de hakaret niteliğindedir.

Bu nedenle Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu, M.Metehan Berktaş'ı kesin ihraç istemi ile Disiplin Kurulu'na sevk etmiştir. Disiplin Kurulunca, M.Metehan Berktaş, kulüp yönetim kurulu üyeliğinden, KULÜP ÜYELİĞİNDEN kesin olarak ihraç edilmiş, M.Metehan Berktaş'ın kulübümüzle hiçbir ilişkisi kalmamıştır.."

Bu arada, kulüpten ihraç edilen Berktaş'ın fotoğrafı ve kişisel bilgileri, Malatyaspor kulübünün resmi internet sitesinden de bugün çıkarıldı.

Öte yandan, Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi de, Sivas maçı öncesi Malatya'ya geldi.

KARAMAN'IN AÇIKLAMASI..
Malatyaspor'un delegelerinden Süleyman Karaman da, bazı kulislerde, Haluk Ulusoy'a oy verdiği yolunda ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını, kendisinin Malatyaspor Kulübü'nün tavrı doğrultusunda Ayhan Bermek'e oy verdiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız