SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaptığım Yakışmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da takımın eski teknik direktörü Ergün Albayrak, futbolcu Okan Özdemir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Grup'ta zorlu günler geçiren Malatyaspor'da, takımın eski teknik direktörü Ergün Albayrak ile futbolcu Okan Özdemir arasındaki tartışmayla başlayan ve genç futbolcunun cama kafasını vurmasıyla büyüyen olay tatlıya bağlandı.

Malatyaspor'da görevi bıraktıktan sonra Yardımcı Antrenör Cihangir Serkan Meriç ile Okan Özdemir'in evine giden Ergün Albayrak, genç futbolcu ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sarı kırmızılı takımın genç futbolcusu Okan Özdemir, eski hocasının kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Kulüp içerisinde uzun zamandır herkesin de bildiği gibi maddi ve manevi sıkıntılar yaşanıyor. Ergün hocamla odasında konuşurken bir anda kendime ve kulübüme yakışmayacak bir harekette bulundum. Ama ne olursa olsun böyle davranmamalıydım. Malatyaspor camiasını böyle bir olayla gündeme getirdiğim için başta tüm takım arkadaşlarımdan, hocamdan, yönetimden ve Malatyaspor camiasından özür diliyorum. Benim için artık bu sayfa kapanmıştır. Bundan böyle futbolumla kendimden söz ettirmek istiyorum" dedi.

Söz konusu olayı, kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, 16 Şubat Çarşamba günü TV Malatya'ya şöyle anlatmıştı:

"Dün akşam Yeşiltepe Tesislerinde ne yazıkkı tatsız olaylar yaşanmış. Hocamız Hatay kadrosunu hazırlarken Okan Özdemir’i kadroya almamış, Okan’da kafasını cama vurmuş, tesislere ambulans gelmiş. Hocamızın kararlarına herkes saygı duymalı, demekki o oyuncu yeterli değilmiş. Ayrıca tartışmalarda yaşanmış. Ergun Hocada bana telefon açtı ve ayrılmak istediğini söyledi. Ben izin vermedim ama o görevi bırakmış. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.“

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız