SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaptıkları Doğru Değil"

A- A+ PAYLAŞ

 

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) yönetici ve adayları Kuluncak ve Yazıhan ilçelerini ziyaret ederek, partilerine oy istediler.

Partinin bu konudaki basın bülteni şöyle:

"Halkın sesi partisi seçime sayılı saatler kala seçim gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Kuluncak ve Yazıhan ilçelerini gezen vekil adayları ve il teşkilatı ilçe esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılandılar.

Kuluncak halkının kimileri Has partiye olan ilgisini sözleriyle ifade ederken Ahmet kalkan adlı vatandaşımızda sevgisini şarkı söyleyip oynayarak gösterdi.

Kuluncak ilçesinde berberlik yapan Tahsin Yalman adlı esnaf partiye gönül verdiğini söyleyerek şimdi ki siyaset sistemini eleştirdi. Yalman “ Mahalle dili artık siyaset sahnelerine taşındı, bu bizlere aykırıdır. En dürüst ve yalansız seçim anlayışı Numan Kurtulmuş’ta mevcut. Umarım 12 Haziran Genel seçimlerinde yalanlar değil doğrular iktidar olur” diye konuştu.

Has Parti Vekil Adayı Hülya Eroğlu ‘da berber esnafına destek verdiğini belirterek “Vatandaşlarımız artık mevcut siyasilerden sıkıldılar.  Şuan da ki siyasiler hem kendilerine karşı hem de vatandaşlarımıza karşı güven ve saygı kaybettiler. Has Parti bunun için kuruldu.  Bizim öncelikli hedeflerimiz her zaman için vatandaşlarımıza duyduğumuz saygı ve sevgidir”

Halkın sesi partisi esnaf ziyaretinin ardından, akşam saatlerinde ise Cengiz Topel mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

İlk Olarak konuşan Has Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın siyasetin tıkandığını belirterek “ Artık siyaset, çocukların ağız dalaşından ve kavgalarından farksız değil. Biz onun için temiz siyaset ve dürüstlüğün peşindeyiz.  Biz siyaseti değerlerimiz üzerinden yapıyoruz. Kimseyi ayırt etmiyor kimseyi de ötekileştirmiyoruz.”

Türkiye’nin ekonomik sorunlarının hat safhaya çıktığını belirten Vekil Adayı Gürsu İnan “ Hedef 2023 sloganıyla yola çıkanlar biliyorlar ki ekonomimiz 10 yıl sonra iyice tabana vuracak ve çökme noktasına gelecektir. Küçük esnaf diye bir taban kalmayacak sadece zengin insanlara çalışan insanlar haline geleceğiz. Dükkânlarımızı kapatıp, AVM denilen yerlerdeki dükkânlarda çalışacağız. Ama biz diyoruz ki iktidar olursak esnafımızdan sabit olarak %1 oranında vergi alacağız. Bu da herkes kendi gelirine ve kazancına göre vergi vermesi demektir.”

Vekil adayı Ali Durak ise iktidar ve muhalefet partilerini eleştirdi. Durak “Ak Parti’nin yapmış olduğu çalışmalar doğru değildir. Gariban ailelerin evlerine erzak, yakacak gibi yardımlar göndererek halkımızın gözünü boyuyorlar. İktidar partinin yapmış olduğu bu çirkin işleri bizler yapmayacağız. Halkımızdan bütçe hesabı belli bile olmayan vergiler alıp da insanlarımızı kandırmayacağız. Diğer partiler gibi yalan söyleyerek, iktidara gelme gibi bir hedefimiz de yok. İktidara gelmeyebiliriz ama temiz siyaset ve dürüst bir lider için daima çalışır değerlerimizden de ödün vermeyen bir parti oluruz. Halkımız tarafından böyle bilinen bir parti de olmak bizler için onur verici olur ve en azından temiz siyaset ve dürüst bir lider görürler. Bir parti bir karar çıkarıyor öbür parti ise muhalefet olmak için elinde çantası Anayasa mahkemesine koşuyor. Ya bir dur, bak bakalım neymiş ne değilmiş Türkiye’ye ne kazandırır ne götürür. Yanlışsa doğruyu söylemenin adabı ve usulü var. Ama sırf eleştirmek için eleştirilmez. Bizim anlayışımız bu. Ak parti hükümeti iyi işler yaparsa takdir eder, teşekkür ederiz. Ama yanlışsa Ağrı dağı gibi karşına dikilir eleştiri sınırları içinde karşı çıkarız” diye konuştu."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız