SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaptıkları ile Hatırlıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:22:30
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 19. ölüm yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 
 
Milletvekili Çalık'ın yayınladığı mesaj şöyle; "Kıymetli hemşehrimiz Turgut Özal’ı, 17 Nisan 1993 tarihinde görevi başında vefatının 19. yıl dönümünde Malatyalılığı, demokrasiye bağlılığı, halktan biri olması, ülkesini çağdaşlaştırma ve modernleştirmeyi hedefleyen ileri görüşlülüğü  ve Türkiye için yaptıklarıyla hatırlıyoruz. Taraflı tarafsız, yerli yabancı herkesin takdirini ve saygısını kazanmış, görev yaptığı makam ne olursa olsun halkın içerisinde, milletle özdeşleşmiş yaşantısıyla, devlet-millet bütünleşmesi için sarf ettiği üstün gayretle; genci yaşlısı, halkımızın hala kalbinde yaşattığı 8.Cumhurbaşkanımız Sayın Turgut Özal’ı şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz. Mekânı Cennet olsun."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız