SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaptıkları Saymakla Bitmez!'

A- A+ PAYLAŞ

Görevi 29 Mart seçimleriyle son bulacak olan Belediye Başkanı Akın'a ziyaretler devam ediyor.

Akın'a yapılan ziyaretlere ilişkin Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bültenler şöyle:

" REKTÖR ZİYARETİ..
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, beraberinde danışmanı Prof. Dr. Mustafa Şenol ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

2 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Yeni Belediye Hizmet Binasının hayırlı olmasını dileyip, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a bir çiçek hediye eden Rektör Çelik, “Yeni Belediye hizmet binamız gerçekten çok güzel, buradan bütün Beydağını görebiliyoruz. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum. Bu bina gelecekte de inşallah Malatya’ya güzel hizmetler verilmesine vesile olur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, “Sayın Rektörümüzün de belirttikleri gibi inşallah bu binamız Malatyamız için çok hayırlı hizmetlere vesile olacaktır. Bizler bu eseri meydana getirerek, bizden sonra gelecek kardeşlerimizin huzur içerisinde hizmet vermelerini sağlamak gayesiyle bu çalışmalarımız yaptık.

Belediye Hizmet Binası Malatya’nın da sembolü olacaktır. Malatyalılar bu binanın resmini taşıyan kartpostalları birbirlerine güzel günlerde gönderecekler ve kartpostallar da Malatya’yı temsil edecektir” dedi.

MUHTAR ZİYARETİ..
Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren beraberinde Belde Belediyelerine bağlı mahalle muhtarları ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı bir buket çiçek hediye ettiler.

Daha önce Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiklerini belirten Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren; “Bugün Belde Belediyelerdeki Mahalle muhtarlarımızla birlikte sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Sayın Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın yapmış olduğu hizmetler saymakla bitmez. Bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Görev süresinin bitmesine bir aydan daha az bir süre kaldığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Sizlere beş yıllık süre içerisinde hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Göreve gelmeden öncede bütün siyasi çalışmaların beşiğinin muhtarlar ve muhtarlıklar olduğunu ifade etmiştim. Sizlerin desteğiyle Malatya’yı büyükşehire hazırlamak için yoğun gayretler gösterdik.

Malatya Belediyesi sınırları içersinde kalan 60 bin dönüm araziyi imarlı hale getirdik. Malatya nüfusunun %80’inin yaşadığı bölgelere bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde doğalgaza kavuşturduk. Süratle doğalgaz sizlerin beldelerine de gelecek” dedi.

Başkan Akın; “Görev süremiz içerisinde Alt geçitler yaptık, yağmur drenaj kanalları yaptık, parklar yaptık, içerisinde bulunduğumuz hizmet binası 26 bin metrekare ve inşallah Malatya’nın yüzyılına hitap edecektir. Ben Cenab-ı Hakk’a beş yıllık süre içerisinde sizlere ve Malatya halkına hizmet etme şansını ve imkanını bana lütuf ettiği için hamd ediyorum.

İnşallah bundan sonraki hayatımızda görüşmelerimize devam edeceğiz, Malatya’nın problemlerini birlikte değerlendirmeye devam edeceğiz ve çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Öte yandan Orduzu Delikpınır Mahalle Muhtarı Vahap Demir ise Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, “Ak olarak geldiniz, Ak olarak gidiyorsunuz” dedi.

MÜFTÜ VE TÜİK BAŞKANI..
Malatya İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Şemsettin Özkan, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

2 Mart Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlamış olduğu Alevi Bektaşi Klasikleri’nden, Velayetname adlı kitabı hediye etti.

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, kendisinin müftülük görevine başlamasıyla birlikte, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın gerek müftülüğe gerekse de şahsına büyük destekleri olduğunu belirterek, “Kendisine minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Bizim gönlümüz Başkanımızla beraber, kendisinin gönlünün de bizlerle beraber olacağına inanıyorum” dedi.

Müftü Sönmezoğlu’nun, Malatya da toplumun huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için yaptığı çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Dedelerimizle, hocalarımızla birlikte toplantılar yaptık ve halkımızı hocalarımızın bilgisi doğrultusunda aydınlatmaya gayret ettik. Özellikle Ehli Beyt sevgisiyle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalarda hocalarımızın ve dedelerimizin aynı şeyleri söylediğini dinleyerek öğrendik. Müftümüz, Hacı Bektaşi Veli Hazretlerinin Velayetname’sini hediye ettiler. Her ne kadar bu görevden ayırılıyorsak da toplumumuzun birlik ve beraberliğine daha büyük katkılarda bulunacağız” dedi.

Ziyaret sırasında yeni binanın hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyen TÜİK Bölge Müdürü Şemsettin Özkan ise, “Gerçekten çok muhteşem bir bina. Binanın yapılmasında zatıalinizin katkısı çok büyük. Yeni hizmet binasının Malatya’ya büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Yeni Hizmet Binasının 26 bin m2 alan üzerinde hizmet verdiğini belirten Başkan Akın, “Yeni hizmet binamız bundan sonra Malatya’nın gelişmesine ait plan ve projelere imzasını atacak. Malatya’yı temsil edecek kartpostallarda yerini alacaktır” dedi.

ÖZDEMİR'İN ZİYARETİ..
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.

2 Mart Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Makamların gelip geçici olduğunu, hizmetlerin ve yapılan işlerin önemli olduğunu belirten Turgut Özal Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, “Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’da Malatya’da önemli hizmet ve yatırımlar gerçekleştirmiştir. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ediyorum” dedi.

Turgut Özal Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir’in Turgut Özal Tıp Fakültesi için yaptığı hizmetlerin her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise, “Gelecekte, bugünkünden çok daha büyük mesafeler kat etilmiş olacak. Biz de Malatya Belediyesi olarak, hocalarımıza ve bütün hemşerilerimize gönül huzuru ile hizmet sunacağız. Bu hizmet binası Malatya’nın geleceğinin 100 yılına mührünü vuracak. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız