SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaptıkları Zaten Tarihe Geçti"

0
Güncellendi - 2018-01-10 02:11:18
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Ümit Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, “Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanımız Ümit Emre bey çalışmalarımızda hep yanımızda olmuştur” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Ümit Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde tekrar Pazarcılar nezdinde güven tazelemesi ve büyük bir ekseriyetle tekrar oda başkanlığına seçilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum, kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Tabii sivil toplum örgütleri bizim için önemlidir. Her zamanki söylediğim gibi bizim belediyecilik anlayışımızın olmazsa olmazlarından bir tanesi de katılımcı belediyeciliktir. Katılımcı belediyeciliğin temel esası da sivil toplum örgütleri olsun, odalarımız olsun, meslek kuruluşlarımız olsun, kanaat önderlerimiz olsun, yerel önderlerimiz olsun, onların görüş ve önerileri doğrultusunda şehri erdemli ve faziletli şehir haline getirme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda da Ümit bey hep yanımızda olmuştur, görüş ve önerileriyle bize hep katkı sunmuştur. Bu vesileyle de ümit beyin tekrar seçilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum,  yeni seçilen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızı kutluyorum, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum esnafımız adına. Şimdi kendisi Malatya’mızda hep ilklerin öncüsü olmuştur. Yaptığı belediye binasıyla, işte üniversite dedi ya işte birçok ilde üniversite yok ilçe demi olacak eleştirilerine rağmen üniversite kazandırmasından tutunda, EXPO 2016 Antalya’da yaptıkları zaten tarihe geçti. Biz kendisini birçok konuda öyle hayalleri vardı ki ulaşılmaz gibi geliyordu, ama ulaştı. Buna da bizim gibi oda başkanlarına azim oluyor, örnek oluyor, peşinden koşmaya, faydalanmaya, özellikle yani fikirlerinden, yürüyüşünden, duruşundan. Ayrıca kendisinin şöyle bir özelliği de var başkanımın, eşiyle, çocuklarıyla birlikte bizim müşterimiz, pazarcıların müşterisi. Bir bakıyoruz ki eşiyle, çocuklarıyla domates, biber yani esnafımızın içinden biri. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız