SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaptınız, Yine Yapabilirsiniz"

0
Güncellendi - 2018-09-21 21:02:53
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, futbolcularla bir toplantı yaptıklarını ve onlara, “Bize daha önce iyisini yapabileceğinizi gösterdiniz, bunu yine yapabilirsiniz” dediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan E.Y. Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, İHA muhabirine açıklamalarda bulunarak, takımın son durumunu değerlendirdi.

Takım olarak yeni bir sayfa açmaya hazırlandıklarını belirten ve Rizespor maçının önemine değinen Ravcı, “Geride kalan 3 maçtan da galibiyet alamamamız elbette ki bizi üzdü. Ama moral ve motivasyon kaybınız üzerimizden attık. Şimdi yepyeni bir sayfa açıyoruz. Sahamızda oynayacağımız Rize maçı her açından önemli ve de kazanılması gereken bir müsabaka. Bunu futbolcularımızla yaptığımız toplantılarda da vurguladık. Onlara daha önce iyisini yapabileceklerini gösterdiklerini ve bunu yine yapabileceklerini söyledik” dedi.

“Onların bu düşüncesine müsaade etmeyecek bir takımız” 

Ravcı, Çaykur Rize’nin de Malatya maçına yeni bir başlangıç olarak baktığını kaydederek, “Rakibimiz olan Çaykur Rizespor da bir hoca değişikliğinden sonra buraya geliyor. Yeni hocalarıyla bir çıkış arayacakları muhakkak. Ancak bizde onların bu düşüncesine müsaade etmeyecek bir takımız” diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız