SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaptıran Biz, Övünen Onlar'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, genel seçimin yapılacağı 22 Temmuz Pazar gününden bir gün önce yapılan ve şehir içinde gerçekleştirilen 'Araç Konvoyu' uygulamasının parti olarak yapmayacaklarını belirtti. Aslanoğlu buna gerekçe olarak da kent trafiğinin olumsuz etkilenmesinin yanı sıra vatandaşları rahatsız etmek istememeleri olduğunu belirtti. Aslanoğlu, AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın muhtarlara gönderdiği ve AKP dönemine ilişkin Malatya'da yapılanlara ilişkin bilgilerin yer aldığı dosyada 7 sağlık ocağı yapımına da yer verildiğini bunların kendisinin çabası ile hayırsever işadamları tarafından yaptırıldığını ifade etti.

CHP SEÇİM KONVOYU YAPMIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi, pazar günü yapılacak olan seçimlerden bir gün önce yani Cumartesi günü daha önceki seçimlerde siyasi partiler tarafından gerçekleştirilen araç konvoyunu bu seçimde yapmama kararı aldı.

CHP Malatya Milletvekili ve partinin Milletvekili 1. sıra adayı Mevlüt Aslanoğlu, parti il binasında İl Başkanı Hacı Demirhan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Sayın ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Aslanoğlu basın toplantısında, " Biliyorsunuz biz sayın genel başkanımız da geldiğinde konvoy yapmamıştık. Bunun nedeni de trafik sıkışıklığına neden olarak Malatya halkına rahatsızlık vermek istemememizdi.

Cumartesi günü bazı siyasi partiler konvoy yapacaklar. Biz CHP olarak yine konvoy yapmayacağız. Yine bunun da nedeni trafik keşmekeşi ile Malatyalılara sıkıntı yaşatmak istemiyoruz. Konvoylar şehir trafiğini alt üst ediyor. Vatandaşlarımız ulaşımda zorluk yaşıyorlar. Biz Malatya halkına bu zorluğu yaşatmak istemediğimiz için il ve ilçe örgütü olarak konvoy yapmama kararı aldık. Çünkü bizim için önemli olan halkın rahatlığıdır. Biz Malatya halkını seviyoruz. " dedi.

ÖLMEZTOPRAK'A ELEŞTİRİ
Aslanoğlu basın toplantısında, AKP Malatya Milletvekili ve partinin bu seçimlerde yeniden Milletvekili adayı olan Fuat Ölmeztoprak'ı eleştirdi. Aslanoğlu, Ölmeztoprak tarafından yaklaşık 4.5 yıllık AKP iktidarı döneminde Malatya ile ilgili yaptıklarını öne sürdüğü dosyada yer alan 7 sağlık ocağı yaptıkları bilgisine sert tepki gösterdi.

Aslanoğlu, muhtarlara gönderilen dosyada çeşitli konulara değinilirken bunlardan sadece kendisini ilgilendiren konunun sağlık ocakları olduğunu belirterek, " Dosyada kendileri tarafından Malatya'da 7 adet sağlık ocağı yapıldığı belirtiliyor. Benim bildiğim Malatya'da AKP döneminde yapılan sağlık ocakları Battalgazi, Doğanyol, Yeşilyurt, Yazıhan, Arguvan, Cemal Gürsel Mahallesi ve Yeşiltepe Sağlık Ocaklarıdır. Bunun yanı sıra Malatya Belediyesi tarafından Taştepe'de bir sağlık ocağı yapılmıştır. Milletvekilimizin dile getirdiği ve 7 adet sağlık ocağı yaptık dedikleri belirttiğimiz yerleşim birimlerine yapılanların dışındaysa - ki bunların dışında yapılan yok- yaptıkları için teşekkür ederiz. Ancak bu belirtilen sağlık ocaklarıysa o zaman sormak gerekir. Bu sağlık ocaklarını kimler yapmıştır. Çünkü bu sağlık ocaklarının yapımı için tümünde benim çaba ve katkı vardır. Hayırsever işadamlarımızı sağlık ocağı yapmaları konusunda girişimlerimiz oldu ve onlar da sağ olsunlar bunu hayata geçirdiler" dedi.

Aslanoğlu, Ölmeztoprak'ın dosyasında ayrıca yaklaşık 5 yıl boyunca TBMM'de kadro konusunun çözümüne yönelik yaptıkları mücadeleye destek vermeyenlerin raporlarında Turgut Özal Tıp Merkezi'nin özelliklerine yer verilerek ameliyathane, yoğun bakım ve yatak sayısı belirtildikten sonra 'kaliteli sağlık hizmeti verilmekte' ifadesinin kullanıldığını belirterek, "İlk kez burada Turgut Özal Tıp Merkezi için methiyeler yapılıyor. Tabii bundan bizlerde son derece mutlu olduk, memnun olduk" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız