SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralama Olayında 2 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:00
Yaralama Olayında 2 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz 14 Nisan Salı günü meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan kişinin yanlışlıkla vurulduğu öne sürülüyor. Olayla ilgili iki kardeş gözaltına alındı, suçta kullanılan silah da metruk bir evde bulundu.

Olay, geçtiğimiz 14 Nisan Salı gecesi saat 23.20 sularında Eski Belediye Binası arkasındaki bir Tekel bayisinde yaşanmış, bulunduğu kahvehaneden 10 dakika önce çıkan Bahadır Kazancı (27) adlı şahıs, tekel bayiinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tabanca ile ateş açılması sonucunda boğazından yaralanmıştı. Olayda ağır yaralanan Bahadır Kazancı,  ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Olayla ilgili olarak Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan soruşturma sonrasında, yaralanan şahısın her hangi bir kişi yada kişilerle husumetinin olmadığını saptanmıştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda olaya karıştığı belirlenen ve kardeş oldukları bildirilen R.T. ve U.T. adlı şüpheliler yakalanırken, bu şahıslara yardım ve yataklık ettikleri belirlenen 2 kişinin daha yakalanarak gözaltında tutulduğu öğrenildi.

Şüphelilerin olayda kullandıkları silahın ise Mücelli Caddesi üzerindeki metruk evin içinde gizlenmiş vaziyette bulundu.

Vurulan şahsın, asıl hedef olmadığı ve kazaen vurulduğu ihtimalinin ağırlık kazandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Foto:iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız