SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralama ve Gasp İddiası!. Mağdur da, Şüpheliler de Kadın

0
Güncellendi - 2018-07-05 05:32:36
Yaralama ve Gasp İddiası!. Mağdur da, Şüpheliler de Kadın
A- A+ PAYLAŞ

VUKUAT DOLU BİR GECE DAHA.. Genç kadını bıçakladıkları ve parasını gasbettikleri öne sürülen 2 kadın, polis ekipleri tarafından Çırmıhtı'da yakalandılar.

BIÇAKLA YARALAMA VE GASP İDDİASI..

Olay Koyunoğlu Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde saat 22.40 sıralarında meydana geldi. Burada meydana gelen olayda 32 yaşındaki E.A. adlı kadın bıçakla yaralandı. E.A., polise verdiği ifadede, kendisini G.D. ve D.K. adlı kadınların yaraladığını iddia ederken, görgü tanıkları 2 kadının, olay yerine gelen içerisinde 3 erkek şahsın bulunduğu bir araçla kaçtıklarını öne sürdüler. Hafif yaralanan ve parasının da gasbedildiğini öne süren E.A. hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri firari iki kadını Çırmıhtı Mollakasım Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER OLAYLAR..

Aynı gece, Cemal Gürsel Mahallesi civarında 3 şahsın bir kadını zorla otomobile bindirerek kaçırdıkları ihbarı yapılınca, polis araştırmaya başladı.

Yine Çevreyolu'ndaki TSO binası civarında bir kadının zorla hafif ticari araca bindirilerek kaçırıldığı polise ihbar edildi.

Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki Esenlik marketin önünde kendisine bıçakla zarar veren bir şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Aşağıbağlar Mahallesi ile Fahri Kayahan Bulvarı üst kavşağındaki saat civarında, silahla ateş edildiği ihbarı üzerine, bölgede araştırma yapan polis, belirtilen bölgelerden 3 şahsın ateş ettikten sonra kaçtığını belirledi.

OTODA 2 POMPALI ELE GEÇİRİLDİ..

Öte yandan, Salı akşam saatlerinde Akpınar'da park halindeki bir otoda, ihbar üzerine polis ekipleri tarafından yapılan aramada 2 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Otoda bulunan 2 şahıs gözaltına alınırken, silahlara el konuldu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kombi (5 yıl önce)
    Gün geçmesin şu memleketimizde olay olmasın insanlarımız değişti yoksa havamı sıcak yada psikolojimiz kaldırmıyor..Hayat kısa yaşam herkesin hakkı olsa gerek..
    0
    0
    Yanıtla
  • latif (5 yıl önce)
    habere bak:)
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (5 yıl önce)
    haberleriniz çok kalitesiz,
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (5 yıl önce)
    Mahvettiniz güzelim şehrimizi Ne ara bu kadar pislik çoğaldı selam olsun burdan malatya güvenilir şehir diyenlere!
    0
    0
    Yanıtla