SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Bekçi Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:54
Yaralı Bekçi Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş’ta atış alanında meydana gelen patlamada ağır yaralanan bekçi İsmail Kuyzu, Malatya’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Yanık Ünitesi’nde iki gündür tedavi gören İsmail Kuyzu’nun (54) kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ve cenazesinin Kahramanmaraş’a gönderildiği bildirildi.

Şehit bekçi için Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenledi. 

54 yaşındaki İsmail Kuyzu’nun cenazesinin Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Şehit İsmail Kuyzu’nun Türk bayrağına sarılı tabutunu gören ailesi ve çocukları, sinir krizleri geçirdi. Tabutun yanında bulunan şehidin fotoğrafını öpüp sarılan, ailesinin ve çocuklarının feryadı, yürekleri dağladı.

Şehit Bekçi İsmail Kuyzu’nun özgeçmişinin okunmasının ardından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, “İsmail Kuyzu çalışmalarıyla her zaman örnek oldu. Yaşanan talihsiz bir olay sonrası şehit oldu. Artık Şehit Bekçi İsmail Kuyzu’nun ailesi bizlere emanet. Allah’tan rahmet, olayda yaralanan meslektaşlarıma acil şifalar diliyorum” dedi.

Daha sonra İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından yapılan duanın ardından şehit bekçinin naaşı omuzlarda cenaze aracına konuldu. Kahramanmaraş Ulu Cami’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü, şehit yakınları ile kamu kurum daire amirleri katıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün atış alanında önceki gün meydana gelen patlamada 3’ü polis 5 personel yaralanmıştı. Yaralılardan 5 çocuklu İsmail Kuyzu, Sağlık Bakanlığına ait hava ambulansıyla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız