SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntikam Kavgasında Yaralandı, Helikopterle Nakledildi

0
Güncellendi - 2020-04-03 07:03:51
İntikam Kavgasında Yaralandı, Helikopterle Nakledildi
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge'de kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan genç, ambulans helikopterle Malatya'ya nakledildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Pütürge ilçesinde meydana geldi. O. A. (17), kavga ettiği B.A. (16) bıçakla yaraladı. Yaralı genç B.A. önce ilçe devlet hastanesine kaldırılıp müdahale edildi. Durumu ciddi olan genç için 112 ambulans helikopter çağrıldı. Yaralı genç ambulans helikopter ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürüldü.

Geçen ay da, B.A.’nın bıçakla O.A.’yı bıçakla yaraladığı öğrenildi. Bugünkü kavganın geçen ayki kavganın devamı olduğu üzerinde duruluyor.

O.A’nın güvenlik kuvvetlerince gözaltına alındığı ve olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Muhammed (3 yıl önce)
    Böylelerine boşuna devletin imkanlarını harcamayacaksın bu nedir kardeşim. Keyfe bak birbirini bıçaklıyor daha 16-17 yaşındaki bebeler sonrada devletin helikopterini kullan oh
    0
    0
    Yanıtla