SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Güvercini Tedavi Ettiler

0
Güncellendi - 2016-09-02 03:17:31
Yaralı Güvercini Tedavi Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi veterinerleri, yaralı halde bulunan güvercini tedavi etti.

Bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan güvercin, Malatya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne teslim edildi.

Burada veteriner Sami Altuntaş, Ahmet Büyükkapı ve Seda Sezikli tarafından yaralı güvercin tedavi edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Sami Altundaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güvercinin gözünde, kafasında ve kanatlarında yaralar bulunduğunu belirtti.

Altundaş, güvercinin kendisinden daha büyük bir kuşun saldırısına uğradığını ve bu nedenle çeşitli yerlerinden yaralandığını aktararak, tedavi ettikleri güvercinin sağlığına kavuşmasının ardından doğaya bırakılacağını sözlerine ekledi.

AA

veteriner

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cumali (7 yıl önce)
    Nil yaprakli konutlarin magdurlarini nedn haber etmiyorsunuz. Cok magdur var iflas arkasina siginanlar yuzunden.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    Ne oldu size anlamadım.Belediyenin yapmadığı hizmetleri yazacağınıza eksiklerini kamuoyuna bildireceğinize bir kuş tedavisini haber yapmanız ne kadar etik.Bu neyin reklamı toki ye diş çektirmeye gidecek münübüs parası parası olmayanı haber yapın.2.ay önce yapılan ve bozulan kaldırımları yazın 2 yıldır bitemeyen fahri kayahan bostanbaşını yazın
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    MODERATÖR KARDEŞİM LÜTFEN CİDDİ HABER .......DEVLETTEN MAAŞ ALIP YE İÇ YAT BIRAKIN ŞOV YAPMAYIN GERÇEK DERT VE SORUNLARIN ÜZERİNE GİDİN......
    0
    0
    Yanıtla