SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Kartala Tedavi..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:32:48
Yaralı Kartala Tedavi..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, ölmek üzereyken bulunan yaralı kartal, tedaviyle hayata döndü. Durucasu Beldesi’nde, servisten dönerken yol ortasında yatan kartalı gören Muzaffer Kaya, kartalı yanına alarak eve getirdi.

Kartalın sağ kanadında yara olduğunu fark eden Kaya, Malatya Hayvanları Koruma Derneği ile irtibata geçti.

Sağ kanadında saçma yarası olduğu tespit edilen kartal, Erşan Veteriner Polikliniğinde tedavi altına alındı. Kanadındaki yarası temizlenen ve gerekli müdahalesi yapılan kartal, müşahede altına alındı.

Veteriner Hekim Bahadır Erşan, “Kartal bize geldiğinde kanadında saçma yarası vardı. Gerekli tedavisi yapıldı. Bir süre kliniğimizde gözetim altında tutacağız. Şu an için durumu iyi görünüyor. Bir süre daha gözetim altında tutup, daha sonra doğaya bırakacağız” dedi.

Kartalı yol ortasında yaralı halde bulduğunu kaydeden Muzaffer Kaya, “Bulduğumda ölmek üzereydi. Akşam eve götürdüm. Daha sonra Malatya Hayvanları Koruma Derneği ile irtibata geçtim. Bizimle ilgilendiler ve tedavi altına alındı” diye konuştu.

Kaya, insanların doğaya karşı daha duyarlı olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Malatya Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Gülsüm Fırat ise, duyarlılığından dolayı Muzaffer Kaya’ya teşekkür ederek, “İnsanlarımızın bu tür hayvanlara karşı daha duyarlı olmasını istiyoruz. Özellikle avcıların, avlanırken dikkat etmesini istiyoruz. Doğanın bu tür hayvanlara ihtiyacı var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız