SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi’ndeki işyerinde uğradığı saldırıda ağır yaralanan 32 yaşındaki kahvehaneci, 12 gün sonra yaşamını yitirdi.

17 Aralık gecesi, Fırat Mahallesi İndere Caddesi 1. Sokakta kahvehane işleten 32 yaşındaki Sıddık Bulut, bir gün önce tartıştığı bir şahsı aramaya gelen S.K. adlı şahısla tartışmış, işyerinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra av tüfeğiyle dönen S.K.’nın açtığı ateş sonucu kasığından vurularak ağır yaralanmıştı.

Sıddık Bulut ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, kaçan saldırgan 27 yaşındaki S.K., bir gün sonra da Dabakhane Mahallesi Antepli Sokaktaki bir kafede yine av tüfeğiyle 21 yaşındaki E.G. adlı genci ağır yaralamıştı. Saldırgan bu olaydan sonra da kaçmış, ancak kısa bir süre sonra her iki suçta da kullandığı av tüfeği ve 6 fişekle yakalanmıştı.

S.K.’nın ilk olayda ağır yaraladığı Sıddık Bulut’un, TÖTM’de bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildiği, ancak Fırat Mahallesi’ndeki evinde yeniden fenalaşınca bir kez daha TÖTM’ye kaldırıldığı, ancak kurtarılamadığı öğrenildi. Bulut’un cenazesi, Battalgazi İlçesi’nde toprağa verildi.

ARŞİV FOTO: Uğradığı silahlı saldırıdan 12 gün sonra yaşamını yitiren kahvehaneci Sıddık Bulut, olaydan sonra hastaneye kaldırılırken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız