SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Olarak Tedavi Gördüğü Hastaneden Kaçtı

A- A+ PAYLAŞ

İlçede meydana gelen olayda silahla yaralanan şahıs, tedavi için getirildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nden gece kaçtı.

Karıştığı kavga nedeniyle hakkında mağdur- şüpheli olarak işlem yapılan şahıs, hastaneden firarının ortaya çıkmasından 2 saat sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Kuluncak İlçesinin Göğebakan Mahallesi'nde Orçun G., Mikail K. ve Turgut D. adlı şahıslar, Orçun G.'nin aralarında husumet bulunan amcaları İlhan G., Mehmet G. ve Zeki G. ile tartıştılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet G. pompalı tüfekle, yeğeni ve 2 arkadaşının üzerine ateş açtı. Olayda 25 yaşlarındaki Orçun G. sol ayağından vurulurken, Turgut D. ve Mikail K. ise dövülerek yaralandı.

Malatya'ya getirilen yaralılardan Orçun G. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, Turgut D. ile Mikail K. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Yeğenleri ve 2 arkadaşını yaralayan 3 kardeş, olayın ardından gözaltına alınırken, tedavilerinin tamamlanmasından sonra gözaltına alınacakları öğrenilen yaralılardan Orçun G., Çarşamba gecesi 23.00 sıralarında tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nden firar etti. Firari, saat 01.00 sıralarında Jandarma tarafından yakalandı.

Bu arada, olayda kullanılan 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile 1 adet oto levyesine el konulduğu, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • M.D (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla