SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Ölmüştü Ama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen bir trafik kazasında aldığı yaralı taşıyan ve yaralının içinde hayatını kaybettiği ambulansa bir minibüs çarptı. Kazada ambulansta görevli doktor ve sağlık memuru yaralandılar. Darende yakınlarındaki kazada da bir kişi öldü.

TRAFİK KAZASINA GİTTİ..
İlk kaza, Batalgazi ilçe girişinde meydana geldi. Nihat Ş. yönetimindeki 44 EU 488 plakalı traktör, seyir halinde iken dikatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda M.K. yönetimindeki 44 KZ 684 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü M.K. ile motosiklette bulunan T.K. ağır yaralandı. Olay yerine giden 2 ambulans, yaralıları alarak Malatya'ya doğru harekete geçti. Ancak yaralılardan M.K. ambulansta müdahale edilmesine rağmen hayatını kaybetti. Cenazenin içinde bulunduğu İrfan Tosun
yönetimindeki 44 LA 137 plakalı ambulansa, seyir halinde iken Orduzu kavşağında Vahap K. yönetimindeki 44 EH 130 plakalı minibüs çarptı. Kazada ambulans içerisinde müdahale çalışmalarını sürdürmekte olan doktor Haluk Cankılıç ile sağlık memuru Davut Türkoğlu hafif şekilde yaralandı. Doktor ve sağlık memurunun, Devlet Hastanesi'nde tedavileri yaptırıldı. Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan, Darende ilçesi Şendere Köyü girişinde 26 yaşındaki Selami Gündoğan yönetimindeki 44 FS 636 plakalı traktörle Akçadağ yönünden Darende yönüne giderken, viraja hızlı girince, traktör şarampola yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan sürücü Gündoğan, Darende Devlet Hastanesi’nde öldü.

İnönü Caddesi Polisevi önünde 33 yaşındaki B.G. yönetimindeki oto ile giderken, dönüş yapmakta olan 25 yaşındaki F.A. yönetimindeki otoya çarptı. Kazada araçta bulunan 20 yaşındaki Y.Y. ve 52 yaşındaki F.B. yaralandılar ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Darende Işıklar mevkiinde de 27 yaşındaki Ö.Y. yönetimindeki oto ile Malatya yönüne gelirken girdiği stablize yoldan şarampola uçtu. 01.10 sıralarındaki bu kazada da 17 yaşındaki E.Y. ve N.Ö. adlı bayanlar ile 52 yaşındaki İ.Y. ve 48 yaşındaki T.Y. yaralandılar.

Malatya’dan Bostanbaşı yönüne gitmekte olan 36 yaşındaki H.K. yönetimindeki plakasız motosiklet, 32 yaşındaki K.Ç. yönetimindeki 44..060 plakalı otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yönetimindeki 46..152 plakalı otomobille Gölbaşı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan 21 yaşındaki Z.B., Doğanşehir İyideli Köprü mivkiinde hızlı girdiği virajı alamayıp kayaya çarptı ve durdu. Hemen arkasından gelen 41 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44..159 plakalı otomobilin duramayıp, daha önce kaza yapan otoya çarptığı, kazada 36 yaşındaki L.A. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

Darende yönünden Malatya’ya gelmekte olan 40 yaşındaki T.A. yönetimindeki 44..828 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Yazıköy mevkiinde şarampola yuvarlandı. Kazada 12 yaşındaki M.A. adlı kız çocuk yaralandı.

Polat Kasabası’ndan Doğanşehir yönüne gitmekte olan 24 yaşındaki B.B. yönetimindeki 06..663 plakalı otomobil, stablize yolda sol arka lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada araçta bulunan 21 yaşındaki N.İ., 53 yaşındaki E.B., 17 yaşındaki Z.B. ve 18 yaşındaki F.D. adlı bayanlar yaralandılar.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 53 yaşındaki S.M. yönetimindeki 44..302 plakalı otomobil 14. kilometrede tali yoldan ana yola çıkmakta olan 31 yaşındaki S.O. yönetimindeki 44..885 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücülerden S.O. ile aracında bulunan 19 yaşındaki H.O. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız