SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Polise Malatya'da Başarılı Operasyon

0
Güncellendi - 2016-10-24 18:12:44
Yaralı Polise Malatya'da Başarılı Operasyon
A- A+ PAYLAŞ

Bingöl’ün Genç ilçesinde PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısında parmakları kopan polis memuru, Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Gece boyu süren operasyon sonucu damar tamiratı yapılan polisin kopan uzuvları, başarıyla yerine dikildi.

Genç ilçesinde PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda yaralanan polis memuru, ambulans helikopter ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Gece yarısından sabaha kadar süren operasyon sonucu, elinin 4 parmağı kopan yaralı polisin uzuvları başarıyla yerine dikildi.

Yaralanan polise anında müdahale ettiklerini anlatan Turgut Özal Tıp Merkezi Ortopedi Uzmanlarından Prof. Dr. Kadir Ertem, başarılı operasyonun gece yarısından sabaha kadar sürdüğünü söyledi. Bombalı saldırı nedeniyle kopan parçaların onarım şansının düşük olduğunu belirten Ertem, “Biz yine de şansımızı sonuna kadar zorladık. Basamak basamak ilerledik. Oldukça ağır bir vakaydı ancak operasyon başarıyla sonuçlandı” diye konuştu.

Polis memurunun damar tamirleri yapılarak elinin kurtarıldığını anlatan Ertem, “Damar tamirlerini yaparak eli kurtardık. Önümüzdeki hafta kritik. Bir iki ameliyat daha geçirme durumu var” dedi.

20 yıldır uzuv kopmalarında başarılı operasyonlara imza attıklarını belirten Ertem, “Turgut Özal Tıp Merkezi'nde uzuv kopmaları konusunda çok önemli işler yapılıyor. Biz Avrupa ayarında hizmet veriyoruz. Gelişmiş şehirlerde denilen işleri biz zaten yapıyoruz. Bilimsel yayınlarda yaptığımız çalışmaları yayınlıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız