SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Şoför Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ)'de otobüsünün bakımını yaparken, tekerlek ile kaporta arasında sıkışarak ağır yaralanan Hacı Duran Kumtepe kurtarılamadı. Kumtepe'nin cenazesi Darende'de toprağa verildi.

 

25 yıldan beri otobüs şoförlüğü yapan Hacı Duran Kumtepe (49), çalıştığı otobüsün bakımını yaparken teker ile kaporta arasında kafası sıkışarak hayatını kaybetti.

 

Darende Çarşı Camii'nde cenaze namazı kılınan Hacı Duran Kumtepe, Hacı Devriş Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

 

İlçede çok sevilen biri olan Kumtepe'nin cenaze törenine Darende Belediye Başkanı Memduh Önal, Aksoğanoğlu Zafer Turizm firma sahibi İlhan Aksoğan ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenazeye katılan tüm şoförler araçlarına siyah bant taktı.

 

OLAY NASIL OLMUŞTU?

 

6 Şubat günü saat 19.15'de MAŞTİ'de meydana gelen olayın polis raporunda yer alan ve malatyahaber.com'da haberleştirilen detayları şöyleydi:

 

"MAŞTİ Otobüs Terminali içerisinden 49 yaşındaki D.K.. adlı şahıs yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, şüpheli olarak ifadesi alınan 34 yaşındaki S.G., çalıştığı firmaya ait otobüsün şoförü olan D.K.’nin, aracın altındaki ABS lamba soketine bakmak için aracın altına gireceğini belirtip kendisinin direksiyona geçmesini ve sola doğru çevirmesini söylediğini, direksiyonda iken D.K.’nin seslendiğini ancak gürültüden tam olarak anlamadığını ve direksiyonu sağa çevirdiği sırada, muavinin yanına gelerek, D.K.’nin teker arasına sıkıştığını söylediğini anlattı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız