SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Taraftar Ameliyat Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:05
Yaralı Taraftar Ameliyat Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile Tokatspor arasında 1 Şubat Pazar günü oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşma sonrası çıkan olaylarda ağır bir şekilde yaralanan taraftar, ameliyat edildi. 

Karşılaşma sonrası çıkan arbedede takımlarını desteklemeye gelen taraftarlardan Ramazan Memiş'in kalça kemiği iki yerinden kırılırken, Sedat Aşıları'nda ayağında zedelenme meydana geldi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan taraftarlardan Ramazan Memiş, doktorlar tarafından ameliyata alındı. Kalça kemiğinde iki yerde kırık olan Memiş'in başarılı bir operasyon geçirdi. Ayağında zedelenme olan Sedat Aşılar'ın ise ayağı alçıya alındıktan sonra taburdu edildi.

-Gevrek, yaralanan taraftarları ziyaret etti-

Karşılaşma sonrası hastaneye giden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, maç sonrası çıkan arbede de yaralanan tarafları ziyaret etti.

Gevrek, yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Maç sonrası yaşanan arbede de maalesef iki taraftarımız yaralandı. Bir taraftarımız ameliyata alındı. Yaşanan bu olaylar hepimizi derinden üzüyor. İnşallah bir daha bu tür olaylar yaşanmaz. Yaralanan taraftarlarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız