SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Taraftara Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan sonra Malatya'da kutlamalar sırasında atılan taşlardan yaralanan genç taraftarı, Fenerbahçeliler Derneği ziyaret etti.

Malatya Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri Hakkı Ergün, Tekin Alptekin ve Kadir Gürbüz, şampiyonluk kutlamasında taş atılması sonucu yaralanan Tuğrulhan Bayram (17)'ı evinde ziyaret etti.

Bayram'a çiçek ve forma hediye eden dernek başkanı Hakkı Ergün, "Bu seneki şampiyonluk kutlamalarında Malatya'da Tuğrulhan kardeşimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bunları yapanların, Malatyalı ya da Malatyasporlu olduklarına inanmıyoruz. Malatyalı ya da Malatyasporlu böyle birşey yapmaz. Bu kişilerin ne sporla, ne sporun kardeşliği ile ne de fair play ile ilgileri yoktur. Kardeşimize acil şifalar dileyip, şampiyonluğumuzun da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tuğrulhan Bayram isimli genç taraftar ise,kendisini ziyarete gelen Malatya Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Bu arada, Tuğrulhan Bayram isimli genç taraftarın yeğeni 2 yaşındaki Buğrahan Bayram'ın ise Ferbahçe forması ile Malatya Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri karşılaması dikkat çekti.

Fenerbahçe taraftarı Tuğrulhan Bayram, atılan taş ile kolundan ve yüzünden yaralanmıştı. Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Bölümü son sınıf öğrencisi olan genç taraftar, hastanede kolu ve şakağına dikiş atıldıktan sonra eve taburcu edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız