SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Yerde, Saldırganlar Firar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir genç ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mücelli Caddesi sinema önünde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında çıkan kavgada, G.Ç. (18) adlı genç karın boşluğuna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen 3 kişinin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Fotoğraflar bu olaydan)

DİĞER OLAYLAR..
Dabakhane Mahallesi Eski Buğday Pazarı minibüs duraklarında da, 11.40 sıralarında 25 yaşlarındaki U.T. ve H.İ.A. adlı şahıslar, H.A. tarafından bıçakla baldırlarından yaralandılar. Yaralılar tedavi altına alınırken, polis kaçan zanlıyı bulmaya çalışıyor.

Beydağı Mahallesi Kanaboyu’nda da 44 yaşındaki M.A. adlı tekel bayisi, polise verdiği ifadede 28 yaşındaki Ş.T. ve E.T. adlı şahısların akşam saatlerinde 8 bira bir sigara alıp gittiklerini, 22.00 sıralarında tekrar gelip 30 bira istediklerini, veremeyeceğini söyleyince E.T. adlı şahsın kendisine saldırarak elinden yaraladığını söyledi. Ş.T. yakalandı, E.T. aranıyor.

Sanayi Sitesi Yeşiltepe Yolu’nda bıçakla yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan 51 yaşındaki R.G. polise verdiği ifadede, marangoz atölyelerinden talaş toplayıp diğer illere sattığını, olay günü talaş işiyle uğraşan Ö.G. ve kardeşinin kendisine hitaben “Sen bundan sonra sanayide talaş toplamayacaksın. Sanayi bize ait” dedikten sonra cebinden çıkardığı bıçakla kendisini burnundan yaraladığını, kardeşiyle birlikte dövdüklerini sonra da kaçtıklarını bildirdi. Polis iki kardeşi aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız