SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi yolunda dikkatsizlik sonucu çarpışan otomobil ve minibüste bulunanlar, kazayı yara almadan atlattı. İldeki diğer kazalarda ise 8 kişi yaralandı.

BU KAZADA YARALI YOK..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Battalgazi karayolunda meydana geldi. M.A. yönetimindeki 44 DL 302 plakalı otomobil ile Y.K. yönetimindeki 44 DH 834 plakalı minibüs, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Araçlarda bulunanlar, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (Fotoğraftaki kaza)

DİĞER KAZALAR..
Kanalboyu Yunus Emre Caddesi (Stad tarafı) 59 yaşındaki Y.K. yönetimindeki oto ile 23 yaşındaki F.B. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Kazada hafif yaralanan motosiklet sürücüsü hakkında “yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanmaktan” yasal işlem yapıldığı, kaza dolayısıyla da her iki sürücünün birbirinden davacı oldukları bildirildi.

Yeşiltepe demiryolu üst geçidi yakınlarında 42 yaşındaki A.Ö. adlı şahıs, yönetimindeki otoyla 35 yaşındaki S.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu. Konuşma özürlü olan yaralının ifadesi alınamazken 65 yaşındaki babası M.A., oto sürücüsünden şikayetçi olmadı.

Polisevi önünde 49 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan otoyla giderken aniden yola çıkan 28 yaşındaki N.Ö.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı. Yaralı Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Niyazi Mısri Caddesi Tekel arkasında da 30 yaşındaki E.G. yönetiminde bulunan motosiklet ile aynı yaştaki H.Y. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Beldesi Saray Mahallesi’nde, sürücüsü, plakası ve markası belirlenemeyen beyaz renkli bir aracın çarptığı M.A. yaralandı. 19.30 sıralarındaki kazada yaralanan ve TÖTM’ye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Malatya’dan Erhaç Havaalanı yönüne gitmekte olan T.Ö. yönetimindeki 33..427 plakalı otomobil, önünde gitmekte olan H.M.U. yönetimindeki 44..147 plakalı traktöre arkadan çarptı. 20.00 sıralarında meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü H.M.U. ile yanında bulunan İ.U. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız