SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralılardan 3'ü Kardeş

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:15
Yaralılardan 3'ü Kardeş
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevreyolu'nda iki grup arasında çıkan silah ve bıçak kullanılan kavgada 3'ü kardeş 4 kişinin yaralanmasıyla ilgili olarak polis 5 kişiyi gözaltına aldı. 

Olay, Cumartesi gecesi 22.30 sıralarında Çevreyolu MATİM İş Merkezi önünde meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı küfürleşme sonucunda iki grup arasında kavga çıktı. İddiaya göre, Uğur, Muzaffer ve Murat Kılıç adlı kardeşler tabanca ile ateş açılması sonucunda ayaklarından yaralandılar. Kavga olayında Mehmet Benli adlı şahıs ise bıçaklı saldırı sonucunda yaralandı.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ile 112 acil servis ekibi yönlendirildi.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Devlet Hastanesi ile Beydağı Acil Servisi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri tarafından olaya karıştıkları iddiası ile Mustafa B., Alperen A., Salih Y., Erhan K. ve Ömer Faruk T. adlı şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar.

Kullanılan silahın olay yerinde atıldığı görüldü.

Polis ekipleri olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız