SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaramızı Deşmeyin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan 3 dönem milletvekili seçilen Miraç Akdoğan, siyasetteki kaos ortamının Türkiye'ye zarar verdiğini söyleyerek, "Suni gündemlerle Türkiye gündemi meşgul edilmeye çalışılıyor" dedi.

Anavatan Partisi Malatya İl Teşkilatı binasında İl Başkanı Yusuf Aksaç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu ve Gençlik Kolları Başkanı Ercan Altunkaya ile birlikte basın toplantısı düzenleyen eski milletvekili Miraç Akdoğan, kendisinin şu anda Anavatan Partisi ile ilgisi olmadığını, sadece vefa borcu nedeniyle eski partisini ziyarete geldiğini söyledi. Akdoğan, "Ömrünün yarısından fazlasını siyasete adamış birisi olarak aktif siyaseti bıraktım, ancak siyaseti bırakmış değilim" diye konuştu.

Anavatan Partisi'nin başına gelecekleri 13-14 ay önce genel başkanlarına ilettiğini ve aynı akıbeti şu anda gördüklerini söyleyen Akdoğan, "Anavatan Partisi'nin bundan sonraki çalışması ne olacak?" şeklindeki soruya, "Yaramızı deşmeyin" cevabını verdi. "Partinin genel başkanlığı için Ahmet Özal'ın ismi geçiyor, ne diyorsunuz?" şeklindeki soruya ise Akdoğan, "Beni hiç ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.

"Bölgenin coğrafyası adeta yeniden çizilmeye çalışılıyor. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizi arttırmalıyız. Siyasetteki kaos ortamı Türkiye'ye zarar veriyor" diyen Akdoğan, suni gündemlerle Türkiye gündeminin meşgul edilmeye çalışıldığını, özellikle iktidar partisinin Türkiye'nin bölünmemesi için büyük çaba göstermesi gerektiğini bildirdi. Herkeste Turgut Özal'ı sahiplenme modasının başladığını söyleyen Akdoğan, "Anavatan Partimizi arıyoruz. Çünkü, rahmetli hemşehrimiz döneminde Anavatan Partisi birçok hizmetler yaptı" şeklinde konuştu.

Anavatan Partisi İl Başkanı Yusuf Aksaç da, 1983 yılında partilerinin kurucuları arasında bulunan ve 3 dönem milletvekilliği yapan Miraç Akdoğan'ın partilerine yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız