SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Ekibi Döndü

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Sağlıkçılar Derneği (SADER) gönüllüleri, depremzedelere yardım etmek için gönüllü olarak gittikleri Erciş'ten döndüler.
 
SADER tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, Erciş'e giden 14 kişilik ekibin,  Kimse Yok mu Derneği tarafından tespit edilen yoksul aileleri ziyaret ederek yardım paketleri dağıttıkları belirtildi. 
 
SADER açıklamasında, "Depremin yıktığı evleri yerinde görmek ve oradaki insanların yanlarında olduklarını göstermek isteyen gönüllü sağlıkçılar havaların soğumasıyla çadırda kalan depremzedelerin hayat şartlarının giderek zorlaştığına şahit oldular "  ifadeleri kullanıldı. 
 
Sağlıkçılar Derneği Başkanı Dr. Necmeddin Gürbüz, "Ülkemizin her yöresinden yapılan yardımla depremzedelerin yaraları bir nebze olsun hafifletiliyor. Biz bütün bölgelerimizi vücudun birer parçası gibi düşünüyoruz. Herhangi bir noktadaki ağrıyı tüm vücut birlikte çeker. Van'daki acıları da böyle görüyoruz. Depremin ilk gününden itibaren Van'daki, Erciş'teki kardeşlerimizin acılarını en derinden hissettik ve bu acıları hafifletmek için onların yanındayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız