SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yardım İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:22:06
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl, 44 Malatyaspor'un birkaç esnafın fedakarlıklarıyla ayakta durduğunu ifade ederek, zor durumda olduklarını ve destek beklediklerini söyledi.

Ovacık Belediye Ulaş Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Bingöl, "Böylesi maçlar her zaman tehlikeli olmuştur. Çünkü geçmişte bu tür maçları kaybettiğimiz oldu. İki gün hocamız görevinden ayrılmıştı. Takımın başında kulüp ikinci başkanımız Fatih İlek çıktı. Bizim için zorlu bir maçtı ancak farklı kazanmasını bildik. Rakibimizin puan kaybetmesiyle birlikte puan farkı 3'e düştü. İnşallah bundan sonraki maçları kazanıp, zirveye doğru yürüyeceğiz" diye konuştu.

"Bizde bu şehrin takımıyız"

Bingöl, futbolcuların karşılaşmaya 'Malatya'nın sahipsiz takımı 44 Malatyaspor' ve 'Bizde bu şehrin evlatlarıyız' pankartlarıyla çıktıklarını anımsatarak, şunları söyledi: "44 Malatyaspor, beş sezondur Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele ediyor. Birkaç esnaf arkadaşımızla bu takıma her şeyimizi veriyoruz. Bizde bu şehrin takımıyız. Burada bir tek Yeni Malatyaspor ya da Malatya Yeşilyurtspor yok. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'a yardım ettiğinden dolayı bize destek veremiyor. Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Yeşilyurtspor'a yardım ediyor. Battalgazi Belediyesi'nin takımı yok ama onlarda yardımcı olmuyorlar. Bizde gerçekten zor durumdayız. Bu hafta hocamız gitti, yarın ödemeler yapılmazsa belki de oyuncularımız gidecek. Belki de takım kapanacak. Böyle olmaması lazım. Sayın Valimiz başta olmak üzere mülki amirlerimizden takıma destek vermelerini bekliyoruz. Biz yardım istiyoruz. İnşallah yardım olursa bu takım aslanlar gibi mücadele ediyor, etmeye de devam eder. Malatyalı kardeşlerimiz aslanlar gibi mücadele ediyor. Bu takımı şampiyon yapmak istiyoruz. İnşallah maddi ve manevi destek görürsek, hedefimize de ulaşırız."

"Hoca konusunda görüşmelerimiz sürüyor"

Yönetim olarak teknik direktör konusunda bir toplantı yapacaklarını kaydeden Bingöl, en kısa sürede bu sorunu çözmek istediklerini kaydetti.

Bingöl, listelerinde bir kaç ismin yer aldığını belirterek, "Teknik direktör konusunda ön görüşmelerimiz olacak. Bu noktada birkaç isim gündemimizde bulunuyor. İnşallah bir iki gün içerisinde bu sorunu çözmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız