SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Kampanyası Başlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:01
Yardım Kampanyası Başlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Suriye’deki iç savaşta mağdur olanlar için, Malatya Bir Damla Yardımlaşma Derneği tarafından yardım kampanyası başlatıldı. 

Bir Damla Yardımlaşma Derneği Başkanı Başkanı Gülten İlhan yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 20 aydır bombalanan Suriye'de hayatını kaybeden 100 binden fazla sivil var ve bunun 5 binden fazlası masum çocuk... Duyarsız kalınmaması gereken bu insanlık ayıbının biran önce son bulması dileğiyle, biz neler yapabiliriz diyerek yola çıktık. Bir Damla Derneği olarak insani bir hareketi ilimizde de başlatarak, Suriye'deki olumsuzluklara istemeden muhatap kalan yorgun ve ihtiyaçlı güzel insanların yanında olma, yaralarına merhem olma amacındayız. Bugün onlara yarın bize düşüncesi ile onlara olan samimi ve içten duygularımızı somutlaştırma adına attığımız sosyal adımlardır yaptığımız çalışmalarımız..." ifadelerini kullandı. 

"Bir Damla Derneği olarak Malatya Valiliği'nden izin alarak faaliyet gösteren diğer STK'ları da bu anlamlı projeye ortak ederek ilimiz genelinde yardım çağrısı ile maddi ve ayni katkı açığa çıkarmayı umuyoruz. Bu amaçla Suriye'den gelen heyeti ilimizde ağırlayarak bölgede gelişen durumlar hakkında daha sağlıklı bilgi sahibi almanın yanı sıra acil ihtiyaçları öğrenme fırsatı da bulduk. İlgili heyetle beraber Malatya Belediye Başkanı ve Malatya TSO Başkanı ziyaret edilerek bir takım görüşmeler yapıldı" diyen İlhan, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Malatya'dan 42 ülkeye yayın yapan VTV televizyonunda, 10 Aralık Pazartesi akşamı canlı yayın ile mağdur ve mazlum Suriye halkına yardım kampanyası programı yapıldı. Programa; MÜSİAD, Meşale Derneği, Hanımeli Derneği, Mazlumder, Yetimler Kervanı, Yağmurder ve Suriyeli misafirler katıldı. Canlı bağlantılarla ayni ve nakdi yardım sözleri alındı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız