SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Kuyruğu!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi fakir ailelere 60’ar YTL eğitim yardımı yaptı. Yardımdan faydalanmak isteyenler belediye önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

Malatya Belediyesi tarafından bin 400 fakir ailenin çocuğuna verilecek olan 60'ar YTL kırtasiye yardımı dağıtılmaya başlandı. Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu yardımla ilgili bilgiler veren Malatya Belediyesi sosyal yardımlardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesiriklioğlu, 2007-2008 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bin 400 aileye 60'ar YTL kırtasiye yardımı yaptıklarını belirtti.

Kesiriklioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla da 6 bin aileye 75'er YTL'lik gıda paketi verileceğini vurguladı.

İHH YÖNETİCİLERİNDEN AKIN'A ZİYARET..
Öte yandan İnsani Yardım Vakfı yöneticileri Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye ve dünya genelinde yardım kampanyalarında bulunan kısa adı İ.H.H. olan İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Bünyamin Ak ile Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkanı H.Cemal Akın'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

18 Eylül Salı günü gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın, İnsani Yardım Vakfı’nın fevkalade güzel çalışmaları olduğunu, sıkıntı içinde olan Müslümanların yanında olduklarını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Akın, Malatya Belediyesi olarak ilimizdeki ekonomik durumu iyi olmayan ailelere sağlık ve sosyal yardımlar yaptıklarını ifade ederek, ayrıca geleneksel olarak kurdukları iftar çadırının yerini bu yıl değiştirerek, biraz daha büyüttüklerini ve her akşam yaklaşık 1500 kişiye de iftar yemeği verdiklerini belirtti.

Malatya'da olmaktan son derece mutlu olduklarını ve kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiğini belirten, İnsanı Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Ak, Bu yıl Yurt içindeki Ramazan ayı yardım çalışmalarına Kars'tan başladıklarını söyledi.

Bünyamin Ak ayrıca, İnsani Yardım Vakfının çalışmaları hakkında Belediye Başkanı H. Cemal Akın'a bilgiler vererek, “60'a yakın ülkede yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ülkelerde dil, din, mezhep ayrımı yapmadan yardım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız