SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Seven Desteği

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak eğitim kurumlarına yaptığı yardım bu yılda sürdü. Merhum işadamı Murat Koçyiğit adına eşi Seda Koçyiğit, 200 öğrenciye kışlık ayakkabı desteğinde bulundu. 
 
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından Malatya'da 6 ayrı okuldaki mağdur öğrencilere kışlık ayakkabı ve elbise ile kitap yardımı nedeniyle Yeşiltepe Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'nda bir tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Emine Taşçı ve yönetim kurulu ile üyeleri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı. 
 
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Emine Taşçı, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi olarak Malatya'da uzun yıllardan beri güzel faaliyetlerde bulunmaktayız. Amacımız eğitim. Eğitimin bütün sorunlarını çözüleceğine inanan bir derneğiz. Hali hazırda 100 üniversite öğrencisine eğitim bursu vermekteyiz. Ama faaliyetlerimiz bununla sınırlı kalmıyor. Geçtiğimiz yıl Kız Lisesi'nde bir anasınıfını düzenledik. Bugünde burada Ziya Gökalp İlköğretim Okulu, Kanuni İlköğretim Okulu, Ahmet Parlak İlköğretim Okulu ve İstiklal Öğretim Okulu'nun 200 öğrencisine palto, kaban ve ayakkabı yardımında bulunacağız. Battalgazi Gazi İlköğretim Okulu'na bir fotokopi yardımında bulunacağız. Özal İlköğretim Okulu'na ise kitap yardımında bulunacağız. Bu faaliyetlerimizi bize kısmet eden, bizlere destek veren hayırsever işadamlarımıza, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Genç yaşta aramızdan ayrılan değerli işadamımız Murat Koçyiğit'in eşi Seda Koçyiğit hanımefendi derneğimize 200 adet ayakkabı yardımı desteğinde bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Öznur Çalık, bir fotokopi desteğinde bulundu. Meclis çalışmaları nedeniyle aramızda bulunamadı. Kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Yardım Sevenler Derneği mensupları 6 okulumuza çeşitli malzeme yardımda bulunmaları nedeniyle bir tören tertipledik. Malatyalı, hemşerilerimizin okullarımızı ve öğrencilerimizi düşünmüş olması, onlara maddi ve manevi yönden katkılar sağlamış olması bizim için çok önemli. Başkanı ve yönetim kurulunun hanımlardan oluştuğu Yardım Sevenler Derneği, yardım konusunda ilimizde marka bir dernek haline gelmiş bunuyorlar. Bu güzel yardımlardan dolayı dernek yönetimine çok teşekkür ediyorum. İl genelinde 650 tane okulumuz var. Hepsine yetişmek çok kolay değil. Değerli hemşerilerimizin bu türden katkılarını önemsiyoruz. Benimde çok sevdiğim dostum olan değerli rahmetli Murat Koçyiğit'in hatırasına, aziz ruhunun şad olması dileği ile eşi tarafından sağlanmış olan yardımı da çok önemsiyoruz. Katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından yardım malzemeleri okul müdürlerine teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız