SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Sevenler Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:14:47
Yardım Sevenler Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
Tüm yönetimi bayanlardan oluşan Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi'nin kongresinde başkanlığa Emine Taşçı yeniden seçildi. 
 
Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi'nin kongresi derneği Kanalboyu Nikah Dairesi Karşısındaki kendi binasında gerçekleştirildi. Dernek üyelerinin ve aynı zamanda dernek üyesi de olan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın da katıldığı kongrede yeniden tek liste ile aday olan Şube Başkanı Emine Taşçı, "Oldukça güzel faaliyetler yaptık. Eğitim burslarını arttırdık. eğitim kurumlarımıza biraz daha fazla destek olduk. Bunların hepsini, bizi tanıyan, bize güvenen ve bize her zaman destek veren yardım seven dost ve işadamlarımızın sayesinde oldu" dedi. 
 
Denetim Kurulu Raporunun okunmasını ardından Yönetim Kurulu Üyesi Seda Koçyiğit, derneği faaliyetleri hakkında bilgi vererek, masrafları üyelerce karşılanan derneğin çeşitli sosyal faaliyetler ve yemekli toplantılar düzenleyip, derneğe maddi katkı sağlandığını, Sakatlar Derneği'nin 16. kuruluş yıldönümünün kutlandığını, Kiltepe'de yangında ölen 75 yaşındaki vatandaşın ailesine katkı sağlandığını ve 6 aylık kirasının ödendiğini, derneğin burslu bir öğrencisinin vefat eden ağabeyi için taziye masraflarının ödendiğini, İ.M.K.B. Kız Teknik Lisesi bünyesindeki ana sınıfının döşendiğini ve kırtasiye yardımında bulunulduğunu kaydetti. 
 
Koçyiğit, dernek tarafından halen 90 öğrenciye eğitim bursu verildiğini ve burs miktarının 100TL'den 120 TL'ye çıkartıldığını, ayrıca İstiklal, Ahmet Parlak, Ziya Gökalp ve Kanuni İlköğretim Okullarındaki 200 öğrenciye, kaban, bot, çizme yardımı yapıldığını, Özal İlköğretim Okulu Kütüphanesine kitap yardımı, Battalgazi İlköğretim Okulu'na fotokopi makinesi, Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'ndaki 30 öğrenciye de okul forması yardımında bulunulduğunu belirtti. 
 
Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Seda Koçyiğit, derneğe kayıtlı 50 aileye gıda yardımı yapıldığını söyledi. 
 
Faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Demirel, derneğin gelir ve gider bütçesini okuyarak, gelirlerinin 116 bin 463 TL olduğunu, giderlerinin ise 75 bin 600 TL'si öğrenci bursu olmak üzere toplam 110 bin 439 TL olduğunu aktardı. 
 
Tek liste ile yapılan seçimde Emine Taşçı tekrar başkanlığa seçilirken Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Tükel Topgül, Özlem Demirel, Mürivet Çırpıcı, Seda Koçyiğit, Belgin Tahtalı, Nimet Tecellioğlu ve İnci Turfanda seçilirken, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine de Hülya Foşkanlı, Sevil Akbez, Feray Dağdeviren, Betül Sülü, Günay Güven, Şehnaz Yapılıkan, Ayla Palancı, Güllü Tuncer ve Semra Kanat getirildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliklere Nihal Gökalp, Meltem Kavuk ve İclal Yeşil, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine de Burcu Çavuşoğlu, Hülya Çetin ve Songül Durusu seçildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız